4 oplossingen voor Microsoft

Teams in vergaderruimtes

Microsoft blijft flink aan de weg timmeren in de collaboration space. Nadat de populariteit van Skype for Business al naar ongekende hoogte gestegen was, wordt nu vol ingezet op de migratie naar Microsoft Teams. Wij hebben verschillende kits uitgeprobeerd en 4 hardware kits geselecteerd die het gebruiksgemak van Teams het beste volbrengen.

Verschillende oplossingen hebben wij getest om te bekijken of deze Microsoft Teams oplossingen echt de belofte van de leveranciers waarmaakten. Zowel native Microsoft Teams Room oplossingen, maar ook diverse Gateways die het mogelijkheden maken om met bestaande H323 en SIP apparatuur Teams meetings te gebruiken. Alle Kits zijn in onze demoruimte beschikbaar om te testen en vergelijken.

Yealink MVC500/MVC800 Kit

De hardware kits die Yealink aanbiedt passen perfect in de meeting room en zijn ingericht op Microsoft Teams. De MVC500 is perfect voor medium vergaderruimtes tot maximaal 12 personen. Deze kit wordt aangestuurd vanuit een Windows 10 Mini-PC waar een 5x zoom camera op is aangesloten en een speakerbar met uitstekend bereik. Het touch panel weergeeft de vertrouwde Teams omgeving en het startscherm toont 3 icons biedt toegang tot draadloos presenteren (dit kan draadloos of bekabeld), een call starten of een uitnodiging versturen. Deelnemers zijn goed verstaanbaar via de draadloze microfoons. Voor een grotere ruimte (vanaf ca. 12 personen) met meer deelnemers is de Crestron MVC800, met een 12x zoom camera en microfoons met ruim 6 meter bereik en 360° voice pickup technologie.

Wat mag je verwachten?

Scherp en stabiel camerabeeld met 5x optische zoom

Draadloze microfoons (tot 4 units) voor een flexibel bereik incl. oplaadstations/houders

Plug and play draadloos presenteren met dongel

Ook bedraad presenteren met HDMI en mini-DP poort

Soundbar voor een goede weergave van het geluid

Crestron Flex B160-T Kit

Presenteer, bel, vergader en werk samen met Microsoft Teams – allemaal via een enkele, handige soundbar en 10-inch aanraakscherm van Crestron. De Flex B160-T is een all-in-one oplossing met een geïntegreerde camera en hoge kwaliteit audio. Het aanraakscherm zorgt voor een intuïtief gebruik zoals men van Crestron gewend is, en de full HD camera met een kijkhoek van 150° brengt alle deelnemers perfect in beeld. Een complete oplossing voor een goed gebruik van Teams videoconferencing.

Crestron Flex M150-T Kit

De Crestron Flex M150-T kit is een complete oplossing voor videoconferentieruimtes voor gebruik met Microsoft Teams. De drijvende kracht is de Crestron Mercury; een full-color, HD touch screen, met geïntegreerde audio voor perfect geluid tijdens een Teams-meeting. Toegevoegd is de Huddly Camera; de perfecte compacte camera, die zonder configuratie in gebruik kan worden genomen en door de brede kijkhoek geschikt is voor elke ruimte. Een zeer mooie oplossing, met de Mercury als eye catcher.

Logitech Tap oplossing

Om het gebruik van Microsoft Teams in de meetingruimte nog verder te vereenvoudigen heeft Logitech een oplossing Logitech Tap gelanceerd. Het 10.1-inch aanraakscherm heeft een strak design en wordt gestuurd vanuit een Windows 10 Mini PC. Aan de hand van de grootte van de vergaderruimte kan men besluiten welke videoconferencing hardware de meest geschikte oplossing is. Kies daarbij uit de Logitech MeetUp (huddle ruimtes) en de Logitech Rally (voor middelgrote- en grote ruimtes), uitbreidbaar met meerdere microfoons. Beschik je over grote en kleine ruimtes dan heb je altijd dezelfde eenvoudige bediening met Logitech Tap, ongeacht in welke ruimte je je bevindt.

Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 2 uur contact met je op.