A&H Finance kiest voor VideoAdvice

A&H Finance, een modern hypotheek adviesbureau welke jaar op jaar de Independer prijs gewonnen heeft kiest VideoAdvice. Robbert Brantz en Marcel Hulsman, de oprichters van A&H Finance, zijn ervan overtuigd dat de inzet van video bij het adviesgesprek onderdeel gaat zijn van elk financieel advies kantoor.  Het is zoveel efficiënter voor de klant die bovendien steeds kritischer wordt en meer service verwacht voor de commissie die ze betalen.

VideoAdvice werkt met dezelfde technologie als FaceTalk

Al meer dan een jaar experimenteert A&H Finance met technologieën van verschillende aanbieders. De uiteindelijke keuze valt op VideoAdvice. Voor VideoAdvice wordt dezelfde technologie ingezet als voor FaceTalk, een dienst die ontwikkeld is voor de medische wereld en waarmee artsen gemakkelijk en veilig videogesprekken kunnen opzetten met patiënten. “VideoAdvice is een bewezen oplossing waarbij het aspect van bescherming persoonsgegevens goed gewaarborgd is. Maar misschien nog wel belangrijker, VideoAdvice werkt gemakkelijk voor onze adviseurs en klanten waardoor de verbinding altijd tot stand komt en de drempel om het te gebruiken laag is. Ik hoef me geen zorgen te maken over de techniek en kan mijn aandacht volledig richten op de acceptatie van deze nieuwe manier van werken door onze adviseurs.” Aldus Robbert Brantz.

Technisch ontzorgd worden met het starterspakket

VideoAdvice biedt een flexibel licentiemodel voor deze dienst waarbij je iedereen binnen het kantoor een account kunt geven maar slechts betaalt voor het aantal gelijktijdige gesprekken. Ook biedt VideoAdvice een interessant starterspakket waarmee je technisch ontzorgd wordt, medewerkers getraind worden en je drie maanden kunt proberen voor een vaste lage prijs. Zie voor verdere informatie www.videoadvice.nl