Draadloos presenteren met Airtame 2

Geen kabels op tafel en geen dongels nodig. Eenvoudig je schermen monitoren vanuit de cloud, zonder extra kosten.

Airtame 2 is de enige draadloze oplossing die je nodig hebt! Verbind de Airtame eenvoudig aan het scherm via de HDMI-poort en presenteer met één druk op de knop je presentatie met full motion video en audio!

NIEUW | Airtame 2 | Unboxing & Setup

Airtame 2 is heeft een nog sterkere technologie als Airtame 1 en ook het design is enorm verbeterd! Nadat jouw gloednieuwe Airtame afgeleverd is wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met presenteren! Bekijk de unboxing en Setup om te zien hoe snel je dit zelf kunt doen.

Je scherm spiegelen vanaf elk device (mirroring)

Geen wirwar van kabels meer, maar snel en draadloos verbinden. Je kunt zelfs via AirPlay verbinden met je iPhone en iPad en met de Airtame app kun je ook afbeeldingen en slides tonen vanaf elk gewenst android device.

Welkomstscherm personaliseren

Naast het draadloos presenteren kan je ook al je devices, gebruikers en welkomstschermen beheren in de gratis Airtame cloud. Deze betaalbare, digitale oplossing heeft ook een snelle set-up en binnen 5 minuten is dit kleine apparaat gereed voor gebruik.

Bekijk deze instructievideo om te zien hoe makkelijk het is!

Airtame 2 versus Airtame 1

Nieuwe setup met een bevestigingsoplossing ontwikkeld voor een betere netwerk integratie en van esthetische waarde

4 x 512Mb (64 bit Data Bus) in vergelijking met Airtame 1’s 2 x 256Mb (32 bit Data Bus)

eMMC (embedded multimedia card) ter vervanging van de SD card voor snellere firmware update en langere levensduur

Nieuwe processor en SoC (system on a chip) – het brein van de Airtame

State of the art WiFi processing chip

Groter draadloos netwerk bereik, nu verdubbeld van 10 naar 20 meter (60ft)

Kensington Lock Slot om de Airtame 2 nog beter te beschermen

MAC address geprint op het device om onderhoud en installatie eenvoudiger te maken.

Bestel Airtame 2

Ben je overtuigd en wil je meteen een unit aanschaffen? Bel dan direct naar ons kantoor 020-6080000 . Wij maken je bestelling in orde en zorgen ervoor dat je de Airtame binnen een dag in huis hebt.*

*Indien op voorraad en besteld voor 15.00. Bij bestelling op vrijdag, maandag in huis.

Lees meer over Airtame 2 in deze one pager!

Airtame 2 versus Google Chromecast

Met Airtame 2 kun je met 2 kliks het scherm spiegelen (mirroring), en bij Chromecast zijn dit veel meer stappen (maar liefst 6). Het platform van de Chromecast biedt geen managing platform, in tegenstelling tot Airtame die dit geheel gratis aanbiedt. Verder is de Chromecast gemaakt voor entertainment doeleinden en is Airtame ontwikkeld voor bedrijven en educatie.

Airtame 2 versus Apple TV

De beperking van Apple TV is dat je deze alleen kunt verbinden met Apple devices. Dit kan een beperking zijn, bijvoorbeeld als een collega of klant zijn presentatie wilt delen van een Android device of bijvoorbeeld een computer met Windows.

Airtame 2 versus Barco Clickshare

Barco Clickshare is een zeer populair en sterk product. Zowel een voor als nadeel is de dongel. Deze moet ingeplugd worden in elke laptop waar je vanaf wilt casten. De Airtame 2 koppel je 1 keer aan een scherm en zo kan iedereen casten, zonder dongel of andere hardware. Verder is de Barco Clickshare een kostbare aankoop en de Airtame 2 is erg betaalbaar. Je kunt met de Airtame naar meerdere schermen streamen, waardoor het ook ingezet kan worden voor narrowcasting (digital signage) en bij de Clickshare is dit één scherm.

Airtame 2 versus Crestron Airmedia

Je verbindt de Airtame 2 via Wifi of Ethernet, terwijl de Airmedia met één eigen draadloze verbinding werkt. Het monitoren van de schermen is bij Airtame kosteloos, maar AirMedia rekent hier kosten voor.

Airtame 2 versus wePresent

wePresent is een groot apparaat en moeilijker weg te werken in vergelijking met de Airtame 2. Bovendien is dit geen geschikt apparaat voor narrowcasting, terwijl dit voor de Airtame 2 wel geldt.