Binnenkort verkrijgbaar; Lifesize Icon 300

Het aantal kleine en middelgrote vergaderruimtes groeit met de dag en is een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek waar kleine vergaderruimtes het mogelijk maken om efficiënt en effectief samen te werken.

De nieuwste camera van Lifesize brengt 4K beeldkwaliteit naar de vergaderruimte en heeft een horizontale kijkhoek van 113º en flexibele bevestiging zodat de deelnemers goed in beeld komen. Ideaal voor kleine en middelgrote ruimtes. Samen met de Lifesize Phone HD breng je collega’s en andere deelnemers dichtbij, alsof het een fysieke meeting is. Deze conference phone heeft een gebruiksvriendelijk touchpanel en beschikt over goede audiotechniek, om ruis te filteren en stemgeluid goed af te stemmen. 

Qconferencing is Lifesize Gold Partner en wij leveren de Icon 300 zodra de productie gestart is. Wil je op de hoogte blijven en deze Icon bij ons op kantoor testen? Vul het contactformulier zodat wij contact met je kunnen opnemen zodra hij leverbaar is.

 

Contactformulier - binnen 2 uur reageren

  • Wij proberen binnen 2 uur contact met je op te nemen indien je verzoek tijdens kantooruren (ma t/m v, tussen 8u en 18u) is ingediend. Buiten kantooruren reageren wij in ieder geval de eerstvolgende werkdag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.