BlueJeans Dolby Conference Phone en

de Dolby Voice technologie samen

de beste combinatie

BlueJeans hardware oplossingen (BlueJeans Rooms) met Dolby Voice leveren een ongeëvenaarde audio ervaring ongeacht waar je bent. De bediening is vanzelfsprekend en laat teams efficiënter werken zodat meetings op tijd kunnen beginnen. Inclusief functionaliteiten zoals gezichtsherkenning, een groot audiobereik, dolby voice technologie en zeer eenvoudige bediening.

De BlueJeans Room kit bevat de befaamde technologie en het design van Dolby en produceert een natuurlijk, evenwichtig geluid. De set is betaalbaar en biedt flexibiliteit dankzij het compacte ontwerp met geïntegreerde microfoon, speakers en een bedieningspaneel. De eenvoudige installatie en goede management software maakt deze oplossing zeer geschikt voor opschaling, zodat werknemers ongehinderd een videoconferencing kunnen beginnen en vertrouwd raken met de Dolby Conference Phone.

Dolby Voice met ‘spatial audio’ technologie

BlueJeans hardware oplossingen (BlueJeans Rooms) met Dolby Voice levert een ongeëvenaarde audio ervaring ongeacht waar je bent. De bediening is vanzelfsprekend en laat teams efficiënter werken zodat meetings op tijd kunnen beginnen. Dolby Voice technologie zorgt voor een warme en natuurlijk stemgeluid, zonder afleidende achtergrondgeluiden. De Noise Blocker functie zorgt er bijvoorbeeld voor dat achtergrondgeluiden niet hoorbaar zijn of je nu een videogesprek voert vanaf je werkplek, een lunchroom, de trein of het park. BlueJeans heeft deze functionaliteit zelfs getest onder een douche! De Noise Blocker filtert het volledige douchegeluid, waardoor de spreker nog steeds goed te verstaan is. En sprekers blijven ook goed hoorbaar zijn als zij door de vergaderruimte lopen en zich ver van de microfoon bevinden.

Wat kan je met de BlueJeans Room Kit?

Deze kit bevat een Dolby Voice Hub waarop de videoconferencing applicatie draait, de Dolby Conference Phone met een User Interface en geïntegreerde microfoon en speaker, en Dolby Voice camera met 4K beeldresolutie en een gezichtsveld van 100 graden.

Je start een videogesprek door op het bedieningspaneel op ‘join’ te drukken en het meeting ID in te voeren en op ‘join’ te klikken. Ook kun je het videobeeld in- en uitschakelen, de microfoon uitzetten, het PIP venster (picture in picture) aanpassen om je eigen videobeeld te verbergen en andere functionaliteiten. Je kunt een lijst bekijken van deelnemers en de lay-out van het scherm veranderen. Ook kun je bekabeld en draadloos presenteren tijdens een call en bedraad presenteren als je niet in een videogesprek zit. Ook beschikt deze oplossing over gezichtsherkenning van alle deelnemers in de ruimte, zodat de camera een optimaal frame maakt om alle deelnemers in beeld te brengen.

Whiteboard detectie voor optimaal annoteren tijdens een call

De Dolby Conference Phone detecteert whiteboards en schoont het beeld op, zodat het whiteboard optimaal in beeld komt en ook externe deelnemers het whiteboard kunnen zien. De cameraview kan ingesteld worden en tijdens een videomeeting kan het beeld geswitcht worden naar een ‘whiteboard only’ view.

Creëer een set-up met een andere camera voor grotere vergaderruimtes

De camera van de BlueJeans Room kit is geschikt voor kleinere (huddle) vergaderruimtes. Met de juiste camera creëer je een set-up die geschikt is voor grotere vergaderruimtes. Er dient dan een NUC aangesloten te worden zodat elke gewenste USB camera’s gebruikt kan worden, zoals de USB PTZ camera Logitech Rally of Huddly GO, met een kijkhoek van maar liefst 150 graden.

Eerst zien dan geloven? Ervaar BlueJeans zelf!

BlueJeans Dolby Conference Phone

Demonstratie van BlueJeans