BlueJeans video meetings nu met de HD Audio Voice technologie van Dolby

BlueJeans en Dolby, twee bekende leveranciers die hun beloftes hebben waargemaakt en hun strepen hebben verdiend, ontwikkelden samen een technologie voor verbluffende Audio prestaties tijdens je videogesprekken.

Dolby heeft haar technologie beschikbaar gesteld voor het BlueJeans netwerk. De Noise Blocker functie zorgt ervoor dat achtergrondgeluiden niet hoorbaar zijn en Dolby heeft deze functie verassend goed ontwikkeld! Of je nu een videogesprek voert vanaf je werkplek/kantoortuin, vanuit de trein of in het park. En uniek is dat sprekers ook goed verstaanbaar zijn als zij zich ver van een microfoon bevinden of als zij met de rug naar de microfoon toestaan. Het stemgeluid klinkt warm en natuurlijk en het stemgeluid wordt afgevlakt indien nodig.

Om optimaal deze Dolby technologie tot zijn recht te laten komen zijn goede speakers van bijvoorbeeld je laptop, tablet of videoconferencing systeem een vereiste. Gebruik je al een systeem van bijvoorbeeld Polycom, Lifesize of Cisco? Dan kun je nu al profiteren van de audioverbetering met Dolby Voice. Neem contact met ons op om deze functionaliteit nu al te activeren.

BlueJeans Dolby Voice zorgt voor een sterke audio-verbetering tijdens meetings. Met de cloud video diensten van BlueJeans en HD audiogeluid van Dolby voelt elke meeting aan alsof je elkaar in persoon ontmoet.

Test BlueJeans Dolby Voice op verschillende devices en kom langs bij onze showroom! Vul hieronder je contactgegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen voor een vrijblijvende demonstratie op kantoor in Diemen/Amsterdam.

Vul onderstaande velden in zodat een van onze videospecialisten zo snel mogelijk contact met je kan opnemen.