Enterprise en Corporate

Steeds vaker overleg vanaf de flexwerkplek

Binnen het bedrijfsleven neemt het gebruik van video communicatie een enorme vlucht.  De voornaamste doelen zijn het verbeteren van de interne communicatie als onderdeel van het implementeren van het nieuwe werken. Met het opgeven van een eigen kamer en meer thuiswerkers, vindt overleg vaker plaats vanuit overlegruimtes op kantoor en vanaf een eigen laptop of smartphone buiten de kantoormuren.

Video conferencing advies op maat

Qconferencing biedt de juiste middelen om video conferencing efficient te laten verlopen. Wij adviseren organisaties bij het kiezen van de juiste oplossing, zowel qua inrichting en apparatuur als qua platform om uit te rollen op de laptops, MAC’s, Ipads en Android devices. Met de nieuwe generatie video conferencing systemen van PolycomLifesize en Cisco, welke qua prijs bereikbaarder zijn dan ooit, in combinatie met een Cloud video dienst als BlueJeans of Lifesize Cloud wordt een zeer gedegen platform aan de gebruikers geboden. Deze platformen bieden veel functionaliteit en gebruiksgemak. Voor de inrichting van de overlegruimtes wordt naast de keuze voor een video conferencing room systeem ook gekeken naar zaken als draadloos presenteren en de juiste scherm grootte voor de ruimte.

Business to Consumers een specifiek segment in commerciële hoek

Meer en meer organisaties zoeken naar efficiëntere manieren om contact te houden met hun klanten. Door de toevoeging van oogcontact aan de communicatie wordt de commerciële boodschap beter overgebracht en het levert grote kostenbesparingen op voor bijvoorbeeld verzekeringsagenten of schade opname experts. Vidyo biedt een mooie oplossing voor dergelijke Business to Consumer vraagstukken. Zonder investeringskosten kan de standaard Vidyo applicatie hiervoor gebruikt worden. Door gebruik te maken van de API oplossing van Vidyo is het ook mogelijk de video communicatie vanuit de eigen website of portal plaats te laten vinden. Wij kunnen hier in adviseren en zelfs het hele project verzorgen, inclusief de ontwikkeling van de portal of website.

Referenties: Imtech / Asics / Airbus / Booking.com / Omron / Tamoil / Flora Holland

Benieuwd wat video communicatie voor jouw branche kan betekenen?