Onderwijs

Weblectures, webcasting, blended learning en andere video oplossingen

Video communicatie wordt al jaren breed ingezet binnen het onderwijs ter ondersteuning van het primaire onderwijs proces. Weblectures, flipping the classroom, blended learning, calls met expert op afstand, webcasting, video content management. etc. Al sinds 2001 helpen wij onderwijsinstellingen bij het implementeren van video binnen de klas en de leertrajecten. En niet alleen bij het hoger onderwijs maar ook bij middelbare scholen en zelfs in het primair onderwijs wordt video conferencing ingezet. Bijvoorbeeld voor virtueel museumbezoek, hoorcollege’s, online werkgroepen of virtuele debatten.

Eenvoudig uitrollen van cloud video in het onderwijs

Naast de traditionele video conferencing systemen, neemt vooral het gebruik van Cloud video diensten sterk toe. Deze oplossing is eenvoudig uit te rollen, zowel voor het personeel als de studenten en wordt als een erg praktische manier ervaren om de communicatie te verbeteren.

Referenties: Hogeschool Arnhem-Nijmegen / TU Eindhoven / Universiteit van Amsterdam / Noorderpoort college / Hogeschool Zuyd / Open Universiteit

Benieuwd wat video communicatie voor jouw branche kan betekenen?