Breng het digitale Whiteboard naar je meeting room met CTOUCH Laser Sky

CTOUCH Laser Sky is de nieuwe toevoeging aan het CTOUCH productportfolio en kan worden gezien als de opvolger van Laser Air+. Het scherm beschikt over de belangrijkste functionaliteiten en maakt de Laser Sky een zeer betaalbare oplossing om werkruimtes optimaal te benutten voor interactieve teamsessies. Belangrijkste specificaties;

 • Ultra HD beeld
 • Geïntegreerd whiteboard
 • Draadloos content projecteren met MirrirOp
 • 32-punts Adaptive Touch technnology (32 vingers gelijktijdig op het scherm, zodat je gelijktijdig met collega’s digitale notities kunt maken)
 • 80 watt JBL ingebouwde speakers
 • 7 jaar garantie*

De eenvoud van de flipover, het gemak van online

Ben je op zoek naar een digitale oplossing zonder instructies aan collega’s te hoeven geven? Geen handleidingen, kabels en andere obstakels waardoor een Touch screen ongebruikt in de board room blijft staan? Laser Sky is helemaal ingericht op het gebruiksgemak waar je naar op zoek bent. Het startscherm beschikt over 4 iconen;

 • MirrorOp om snel draadloos te presenteren,
 • Uboard, om op het whiteboard notities te maken,
 • Aquamail, je creaties delen per e-mail
 • Browser, waarmee je elke gewenste webpagina kunt openen.

De iconen spreken voor zich en wanneer je wilt terugkeren naar het beginscherm kan dit met de ‘home button’. Laser Sky bedien je met je vingers (32 aanrakingen gelijktijdig en dus bedienbaar door meerder mensen tegelijkertijd) of met de Styluspen. Het whiteboard beschikt over verschillende kleuren, lijnen en vormen, zodat het notuleren op een whiteboard voelt als de vertrouwde ervaring van de pen.

Touch screen gebruiken als pc met Windows OPS

Niet alleen een whiteboard beschikken maar ook over alle functionaliteiten van je laptop? Dit kan door het CTOUCH scherm te voorzien van de Windows OPS unit. Deze kleine unit wordt achter het scherm bevestigd en zorgt ervoor dat je nog meer functionaliteit uit je digitale whiteboard kunt halen! De Sky is verkrijgbaar in 55, 65, 75 en 86 inch.

Videomeeting vanaf CTOUCH Sky

Bijna elke videocommunicatiedienst beschikt over de mogelijkheid om videomeetings via de browser te starten. Skype for Business, BlueJeans, Cisco Webex Meetings, Lifesize Cloud, Pexip, Google Hangouts (Meet) zijn voorbeelden van platforms geschikt voor browser clients. Indien je de CTOUCH Laser Sky complementeert met de Windows OPS unit en voorziet van een goede camera en speakerphone dan kun je videogesprekken met je collega’s en klanten met hetzelfde gemak inplannen en voeren zoals je gewend bent vanaf de laptop. En wel zo handig dat je documenten, browsertabbladen en eventuele whiteboardnotities snel kunt delen! Bovendien is je gesprekspartner(s) goed in beeld en met de juiste speakerphone ben je goed verstaanbaar voor je gesprekspartner, zelfs als er veel achtergrondgeluid is. Qconferencing levert camera’s en speakerphones passend bij de wensen en mogelijkheden van de organisatie.

*Vraag een van onze medewerkers naar de voorwaarden.

Langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek en demo

Bezoek onze demoruimte in Diemen (nabij Amsterdam) om de verschillende CTOUCH schermen en andere oplossingen voor de meeting room vrijblijvend te proberen. Wij denken graag met je mee en hebben een uitgebreid assortiment klaar staan om te testen.

Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.