Groot gebruiksgemak met Cisco Touch 10 paneel met 3 schermen configuratie

De nieuwste generatie Cisco Room Kit oplossingen worden bediend met het Cisco Touch 10 bedieningspaneel. Met deze bediening kun je de Cisco videoconferencing systemen met drie schermen gemakkelijk en zonder gebruikerstraining bedienen.

Snelle bediening ook tijdens een videocall

Vanaf het paneel kun je met een swipe of aanraking op het scherm een videogesprek starten en eindigen, content delen, de contactenlijst bekijken en voicemailberichten beluisteren. Er is bovendien goed over nagedacht, bijvoorbeeld bij het delen van data tijdens de call. Er is nu een preview mode, zodat je data eerste lokaal kunt zien voordat je deze in de call deelt.

User interface naar wens te configureren per meeting room

De userinterface kan aangepast worden om niet alleen de Cisco codec, maar ook andere apparaten mee aan te sturen. Zo kan bijvoorbeeld audio, een scherm, verlichting, raambekleding of andere apparatuur met een druk op het scherm bedient worden. Qconferencing heeft specialisten in dienst en zij kunnen het bedieningspaneel naar wens configureren.

Specifieke oplossing voor MDO ruimtes in ziekenhuizen

Qconferencing heeft een specifieke oplossing gebouwd voor MDO ruimtes in ziekenhuizen waar vaak met 3 schermen en wel 4 tot maximaal 7 input bronnen gewerkt wordt. Via deze speciaal geprogrammeerde oplossing van Cisco kan de gebruiker nu zowel in de call als buiten de call schermen delen en schakelt het Cisco systeem ook de schermen aan en uit, dus er is geen afstandbediening of extra bedienpaneel nodig. Met deze configureer mogelijkheden kan met de Cisco Touch 10 in elke meeting room een uniforme userinterface gecreëerd worden, van kleine huddle room tot complexe MDO ruimte!

Maak een afspraak voor meer info over deze Cisco Touch 10 configuratie mogelijkheden!