Kom tot nieuwe ideeën, deel ze en krijg samen het werk gedaan.

Cisco Webex Teams is een betrouwbare en veelzijdige videocommunicatie dienst, zowel on premise als in de cloud beschikbaar. Video conferencing systemen van Polycom, Lifesize en Cisco Webex Room Devices kunnen eenvoudig geregistreerd worden in Cisco Webex Teams.

Cisco Webex Teams kun je altijd verbonden blijven met iedereen. Of dit nu vanuit de vergaderruimtes is, met een online vergaderkamer, messaging, bestanden delen, whiteboard bedienen of een video meeting starten. Ofwel, alles wat je nodig hebt ook efficiënt samen te werken.

Cisco Webex Teams , platform voor meetings, messaging en (video)bellen

Het belangrijkste voordeel van Cisco Webex is dat het een heel betrouwbaar platform is en helemaal is ingericht op samenwerkende teams. Zo kun je tijdens je chat een videogesprek/meeting beginnen en documenten delen en bewerken in de cloud. Probeer Cisco Webex kosteloos en ervaar zelf de intuïtieve en prettige manier van werken met Webex Teams.

CiscoSpark_interface-transparant
Meer inzicht in alle mogelijkheden van Cisco Webex Teams?

De juiste hardware Kits voor een optimale Cisco Webex Teams ervaring

Om het optimale uit Webex Teams te halen is het nodig om kwalitatieve apparatuur beschikbaar te hebben in de vergaderruimte. Gebruik daarvoor de een van Cisco Webex Room Solutions, zoals de Cisco Webex Room Kit, Cisco Webex Room 55 en Cisco Webex Room 70 G2.

Maak een afspraak voor een Cisco Webex Room Kit demo.

Downloads