Customer Success Manager maakt medewerkers vertrouwd met videoconferencing

Wat is voor onze organisatie de beste manier van werken en hoe zorg ik ervoor dat onze werknemers weten hoe ze met de producten en oplossingen om moeten gaan? Dit zijn de vragen waar de Customer Success Managers van Qconferencing mee helpen.

Laat gebruikers de eenvoud van videobellen zelf ervaren
Gebruikers wennen aan nieuwe apparatuur. Door hen zelf een videogesprek te laten starten en de functionaliteiten te doorlopen, voelen zij zich snel vertrouwd met de apparatuur. Een training kan op locatie gegeven worden of de gebruiker kan een uitleg per video krijgen.

Quick Reference Guide in de vergaderruimte
Daarnaast komt het ook steeds vaker voor dat er een Quick Reference Guide achtergelaten wordt in de videoconferentie-ruimte. Deze handleiding wordt op maat gemaakt voor de specifieke ruimte waar de handleiding ligt. Want wie heeft er tijd om de lange originele handleidingen door te nemen op het punt dat die belangrijke meeting begint?!

“Waar de service van andere AV partijen ophoudt, begint naar mijn mening het belangrijkste gedeelte van het traject, namelijk gebruikers vertrouwd maken met videobellen en daar help ik onze klanten graag mee!” Rogier Mutsaerts, Customer Success Manager

Actieve ondersteuning tijdens volledige contractperiode
De Customer Success Manager monitort het gebruik van de videoconferencing systemen en diensten zolang het contract loopt. Met deze gegevens krijgt Qconferencing inzicht in het gebruik van de klant en kan zo inspelen op dit gebruik, door bijvoorbeeld werknemers te voorzien van een extra training. Ook nieuwe werknemers zijn gebaat bij een korte uitleg. Dit kan per video, maar ook door de eerder genoemde Quick Reference Handleiding.

Heb je meer vragen of wil je één van onze Customer Succes Managers spreken? Neem contact met ons op via
020-6080055 of vul onderstaand contactformulier in, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.