D7 is de oogverblindende all-in-one Zoom Rooms oplossing van DTEN mét interactief whiteboard

DTEN heeft met de oogverblindende D7 videoconferencing oplossing de RED DOT Award 2019 ontvangen. RED DOT roemde D7 voor het innovatieve product design, de mooie esthetische vormgeving, de baanbrekende technologie en de daarbij behorende functionaliteiten. D7 is een touch screen helemaal ingericht voor Zoom. Voor een goede eerste indruk kun je de D7 het beste zelf bekijken in onze showroom zodat je de schoonheid en kracht van deze geniale creatie zelf kunt ervaren.

INTEGREERT NAADLOOS MET HET ZOOM PLATFORM

Voor Zoom gebruikers is de bediening van D7 heel vanzelfsprekend. Het scherm heeft dezelfde look & feel als Zoom en beschikt over alle functionaliteiten met gebruik van een Zoom Room licentie. Vanaf het beginscherm kunnen deelnemers een meeting starten, aan een bestaande meeting deelnemen, bellen, whiteboard gebruiken, draadloos presenteren en de contactenlijst openen. Alle functionaliteiten werken optimaal, en de D7 is dan ook een Zoom Rooms gecertificeerd product.

WAT MAAKT DE D7 ZO ONDERSCHEIDEND?

DTEN heeft duidelijk veel oog gehad voor elke kenmerk en functionaliteit die het samenwerken in teams zo leuk, efficiënt en makkelijk mogelijk maken, in welke ruimte collega’s zich ook bevinden. De D7 beschikt over haarscherp beeld tijdens videomeetings dankzij de 4K camera en beschikt over een kijkhoek van 86 graden. De geluidskwaliteit van de geïntegreerde 2-channel speakers en van de 16-elementen microfoon is ook zeer goed, evenals het microfoonbereik van ruim 6 meter dat ervoor zorgt dat het stemgeluid van alle deelnemers goed opgevangen wordt. Tijdens Zoom meetings profiteer je ook van de filtering van achtergrondgeluiden en echogeluid, zodat deelnemers goed verstaanbaar zijn ondanks dat zij zich in een rumoerige omgeving bevinden.

SUPER DUN, STRAK EN LICHT VAN GEWICHT!

Net zo belangrijk als een goede audio- en videokwaliteit is het ontwerp van het scherm. Ook hierin is D7 vernieuwend met een scherm van slechts 1.3 cm dik en een gewicht van 22 kg! Deze lichte uitvoering is geschikt voor bevestiging op verschillende soorten wanden in een enkele of duale set-up. Met een tweeschermen opstelling kan bijvoorbeeld op het linkerscherm een overzicht van de deelnemers getoond worden en in het rechterscherm kan het whiteboard gebruikt worden.

ROL DE D7 NAAR ELKE GEWENSTE VERGADERLOCATIE MET DE HECKLER MOBILE STAND

Ben je op zoek naar een flexibele videoconferencing oplossing en wil je het scherm naar elke gewenste locatie kunnen rollen? Met de Heckler Mobile Stand kun je de D7 (55 inch) overal mee naartoe nemen, zonder extra camera’s, speaker of een berg kabels mee te nemen. Het A-frame design nodigt deelnemers uit om naar het scherm toe te lopen en het touch display in gebruik te nemen. De houten houder maakt het elegante design compleet en zorgt ervoor dat de Stylus (pen) altijd binnen bereik is.

Wil je zelf ervaren hoe dit scherm werkt, voelt, klinkt, en eruit ziet? Maak een afspraak voor een demo op locatie of kom langs bij onze demoruimte.