De eerste editie van het Experience Event was een geslaagde ochtend!

Onze klanten zijn we graag van dienst door ze op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen rondom onze producten en diensten. Qconferencing is om die reden begonnen met het faciliteren van kleinschalige experience events in onze demoruimtes, zodat deelnemers niet alleen informatie krijgen maar ook gelijk met de producten en diensten kunnen werken en vragen kunnen stellen die voor hen relevant zijn.

Deze eerste editie vond afgelopen donderdag plaats en de oplossingen van Lifesize stonden centraal. Country Manager Benelux, Stefan van Hoof en Senior Sales Engineer Matt Cook van Lifesize zelf waren aanwezig om de klanten te informeren over de Icon 700 met 4K beeldresolutie, Lifesize Cloud, Lifesize Share en Lifesize Dash.
Nadat de klanten voorzien waren van alle kennis van Stefan en Matt, hebben ze de producten en diensten zelf kunnen testen in onze demoruimtes. Onze Productmanager, Customer Succes Manager en Salesmanagers hebben leuke en interactieve demonstraties kunnen geven! Na de demonstraties hebben de klanten kunnen netwerken tijdens de geheel verzorgde lunch.

Ben jij ook geïnteresseerd in een van onze producten of diensten? Neem contact met ons op of bezoek 31 januari onze BlueJeans Experience Event.