Met het gebruiksvriendelijke CMS systeem van Easyscreen maak je de mooiste content

Maak eenvoudig content met de handige widgets en templates van Easyscreen. Toon het nieuws, OV-vertrektijden, videocontent, fotocollages of andere live-widgets. En dit alles met een ontzettende gebruiksvriendelijk CMS systeem, zodat elke collega indien gewenst de content kan actualiseren.

Slim, snel, veelzijdig

Met Easyscreen maak je snel mooie content voor je afspeellijsten. Dit wordt nog makkelijker door de kant-en-klare content die de software aanbiedt zoals videocontent, nieuws of live-widgets. Er zijn honderden verschillende templates waar je als gebruiker uit kunt kiezen. Deze templates kun je zo ook weer aanpassen aan de eigen huisstijl. Je kunt van elk scherm, ongeacht de leverancier, een slim scherm maken met gebruik van de player van Easyscherm.

Centraal en decentraal beheer, rechtenstructuur

Vanuit het Easyscreen management systeem kun je centraal en decentraal content plaatsen. En het is mogelijk om in het systeem de gebruikers verschillende rechten te geven. Je kunt ervoor kiezen om met een goedkeuringstool te werken. De content maker mak niet per definitie publiceren en vraagt eerst om toestemming voordat de content geplaatst wordt.

Narrowcasting binnen de zorg

Als patiënten soms even moeten wachten, is het fijn als je die wachttijd zo aangenaam mogelijk maakt. Met narrowcasting informeer je al je patiënten over belangrijke onderwerpen en geef je antwoord op de meest gestelde vragen. Easyscreen heeft verschillende koppelingen voor de zorg zoals een wachttijdmelder of volgnummersysteem die de assistenten eenvoudig kunnen beheren.

Belangrijke fuctionaliteiten:

Intuïtief management systeem

Centraal en decentraal beheer

Rechtenstructuur en goedkeuringstool

Meer dan 700 templates

Internationale en nationale nieuws widgets

Koppeling met Youtube is mogelijk (sinds dit jaar) en andere sociale media

Koppeling met eigen database

Eerst zien dan geloven? Wij komen bij je langs voor een demo.