Met de plug and play software van Easyscreen maak je de mooiste content

Plaats eenvoudig content met de eenvoudige en slimme programma’s en templates van Easyscreen. Toon het nieuws, OV-vertrektijden, videocontent, fotocollages of andere live-widgets.

Slim, snel, veelzijdig

Met Easyscreen maak je snel mooie content voor je afspeellijsten samen. Dit wordt nog makkelijker door de kant-en-klare content die de software aanbiedt zoals videocontent, nieuws of live-widgets. Er zijn honderden verschillende templates waar je als gebruiker uit kunt kiezen. Deze templates kun je zo ook weer aanpassen aan de eigen huisstijl.

Centraal en decentraal beheer, rechtenstructuur

Vanuit het Easyscreen management systeem kun je centraal en decentraal content plaatsen. Het is ook mogelijk om in het systeem de gebruikers verschillende rechten te geven. Je kunt ervoor kiezen om met een goedkeuringstool te werken. Diegene die wel content mag maken, maar niet mag publiceren vraagt eerst om toestemming voordat de content geplaatst wordt.

Narrowcasting binnen de zorg

Als patiënten soms even moeten wachten, is het fijn als je die wachttijd zo aangenaam mogelijk maakt. Met narrowcasting informeer je al je patiënten over belangrijke onderwerpen en geef je antwoord op de meest gestelde vragen. Easyscreen heeft verschillende koppelingen voor de zorg zoals een wachttijdmelder of volgnummersysteem die de assistenten eenvoudig kunnen beheren.

Belangrijke fuctionaliteiten:

Intuïtief management systeem

Centraal en decentraal beheer

Rechtenstructuur en goedkeuringstool

Meer dan 700 templates

Internationale en nationale nieuws widgets

Integratie met social media

Koppeling met eigen database

Eerst zien dan geloven? Wij komen bij je langs voor een demo.