Efficiënt meeting rooms inzetten met Evoko Liso

Meeting Rooms boeken vanuit je eigen agenda
Alle ergernis en gedoe van het plannen en boeken van meeting rooms is voorbij met Room Manager Liso Evoko. Vanaf de laptop, tablet of smartphone boek je snel en eenvoudig een ruimte vanuit je online agenda, zoals de Outlook (ook Exchange) en Google Calendar. Ideaal voor spontane meetings en flexibel, omdat deelnemers zelf meetings kunnen verplaatsen, verlengen of annuleren.

Interactieve display met relevantste info
De Liso toont informatie fraai op de display en de relevantste informatie verschijnt wanneer er iemand langs loopt. Deze nieuwe generatie Room Managers is nog mooier en slimmer dan de vorige generatie van Evoko. Boek, eindig of verleng een meeting direct vanaf de Room Manager door middel van de digitale klok of gebruik de agenda om andere meeting rooms te vinden, op basis van beschikbaarheid, grootte en faciliteiten. Van een afstand kun je snel zien of een Meeting Room bezet of beschikbaar is, want de Evoko toont een groen of rood licht. Kortom, geen verwarring meer of dubbele boekingen!

Volledig inzicht in vergaderpatronen van je organisatie
De Room Manager geeft je doorslaggevende informatie rondom het gebruik van meeting rooms. Deze statische gegevens kun je inzien met Evoko Home, ingericht met management opties zoals permission control en real-time monitoring. Verzeker jezelf van de geschikte meeting room voor elke afzonderlijke meeting en creëer een efficiëntere vergadercultuur door inzicht in vergaderpatronen.

Eenvoudige installatie en integratie met systemen
Evoko werkt samen met andere 3rd party systemen dankzij een open API. Installatie is in tien minuten gereed. Er is geen extra plug-in of software nodig. Het is simpel en vanzelfsprekend, waardoor je het zelf kan installeren zonder enige training. De volgende meeting is met een klik gepland!