Voice, video, messaging, wereldwijd

in 1 account beheren

Fuze biedt een cloud communicatieplatform waarin je al je wereldwijde communicatie onder kunt brengen in 1 account en 1 contract: voice, video, web en messaging. Op elk apparaat. Waar dan ook.

Met Fuze heb je niet langer in ieder land een eigen telefooncentrale en een contract voor vaste telefonie nodig. Je kunt eenvoudig je wereldwijde communicatie beheren en tegelijkertijd een enorme kostenbesparing bewerkstelligen. Fuze maakt gebruik van een robuuste cloud-infrastructuur en een QoS-engineered netwerk om de beste enterprise IP PBX-voice service te kunnen leveren. Laat ons de business case voor jullie vrijblijvend maken en zie wat je kunt bereiken en besparen!

Voor een moeiteloze en intuïtieve gebruikerservaring

Vandaag de dag is het aantal mogelijkheden om binnen teams maar ook met klanten en andere partijen te overleggen gegroeid. Dit heeft invloed op het presenteren en samenwerken van teams. Fuze biedt een alles-in-een oplossing om teams op een consistente manier met elkaar te laten communiceren. Communiceren kan eenvoudig door een bericht te verzenden, door te bellen of videobellen via online HD VoIP verbinding.

Enterprise Cloud PBX

Carrier globally beschikbaar

Met een locale bel ervaring

Audio/Video/Web conferenties

Samenwerken in werkproces

Instant Messaging & Presentie

Van een basis dienst tot

Multi-­channel Contact Centers

Big data statistieken

Met wereldwijde dekking

Big data statistieken

Identiteitsgrafieken

In Cloud omgeving

Integratie Business apps

Multi-­Device

Kwalitatieve verbinding vanaf elke smartphone, tablet, laptop en conferentie room via operating systems.

HD VoIP Audio

HD VoIP levert twee keer zoveel kwaliteit als traditionele voice en integreert moeiteloos met hoogwaardige inbelconnectie.

Multi-­Party HD Video

Tot 12 HD streams van baanbrekende video kwaliteit met een intelligentie om zich aan te passen naar beschikbare bandbreedte.

Cloud Content

Deel verschillende soorten content, ook in hoge resolutie, van afbeeldingen tot video's en presentaties. En Fuze Cloud, Dropbox en Box.

Multi-­Mode Collaboration

In meeting samenwerking tools inclusief schermdelen, apps delen, gezamenlijke notities maken, chatten, whiteboard functionaliteit, terugspoelen en opnemen.

Fuze voor meeting rooms

Gebruik standaard geleverde apparatuur en Fuze Rooms licenties om tegen lage kosten video mogelijk te maken in elke conferentieruimte.

Vraag naar een business plan op maat

Bekijk hoe Fuze werkt

Downloads