Gauddi biedt ‘s werelds beste en meest gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting. Deze software maakt van jou de regisseur van je eigen zakelijke uitzending. Lees meer over de gebruiksvriendelijkheid van Gauddi!

Overtuigende narrowcasting

Gauddi zet zich in om alle kansen van narrowcasting toegankelijk te maken voor ieder bedrijf en om het voor iedere kijker en lezer leuk te maken. Bij Gauddi komen technologie, communicatie en gebruiksgemak samen. De software hoef je niet zelf aan te schaffen, maar ontvang je als een licentie (SaaS).

Jouw scherm, overal

Ook kun je heel eenvoudig met meerdere mensen aan een uitzending werken. Geef iedere gebruiker zijn eigen rechten in een aparte werkruimte. Zo houd je eenvoudig alles onder controle, ook op locaties buiten het hoofdkantoor.

Look & feel

De software is volledig te integreren in jouw huisstijl. Met behulp van intuïtieve tools en een uitgebreide keuze aan templates creëer je een uitzending die past bij jouw look & feel. Alles wat je wilt uitzenden, plaats je eenvoudig in het systeem door te slepen en laten vallen in de mediabibliotheek. Stel vervolgens campagnes en uitzendingen samen, met behulp van de campagne-wizard.

Narrowcasting toepassen

Bedien je klant met de meest actuele informatie, zoals de OV-dienstregeling, verwelkoming, nieuwsberichten, rooster informatie, interne informatie, wachtrijmanagement etc.

Belangrijke functionaliteiten

Zeer gebruiksvriendelijke campaign wizard om een campagne uit te zenden

Overzichtelijk in te delen werkruimtes met specifieke gebruikersrechten

Heel eenvoudig start- en eindtijden van campagnes bepalen zodat de juiste boodschap aan de juiste doelgroep kan worden getoond

Intuïtieve tools en uitgebreide keuze aan templates

Kom je er even niet uit? Neem contact op met onze support medewerkers.

Wil je Gauddi narrowcasting zelf uitproberen?

Downloads