Toon actuele informatie aan bezoekers en werknemers met Gauddi narrowcasting

Gauddi biedt ‘s werelds beste en meest gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting. Deze software maakt van jou de regisseur van je eigen zakelijke uitzending. Lees meer over de gebruiksvriendelijkheid van Gauddi!

Overtuigende narrowcasting

Gauddi zet zich in om narrowcasting toegankelijk te maken voor ieder bedrijf en om het voor iedere kijker en lezer leuk te maken. Bij Gauddi komen technologie, communicatie en gebruiksgemak samen. De software hoef je niet zelf aan te schaffen, maar ontvang je als een licentie (SaaS).

Jouw scherm, overal

Vanuit het Gauddi systeem beheer je de verschillende schermen en zorg je ervoor dat er altijd een campagne ingepland staat. Elk scherm kan in de basis dezelfde content uitzenden, maar per scherm kun je dit ook weer aanvullen met andere content die relevant is voor de afdeling waar het scherm staat. Meerdere mensen kunnen aan een uitzending werken en met behulp van het rechtenstructuur houd je meer controle en blijft het overzichtelijk.

Voor verschillende branches toepasbaar

Narrowcasting kun je in verschillende branches inzetten. In een bedrijfspand kunnen bezoekers geïnformeerd worden, retail organisaties kunnen schermen plaatsen op het kantoor, maar ook in de winkel. Zorgorganisaties hebben baat bij wachtkamer schermen, zodat de wachttijd van patiënten/cliënten verzacht wordt en geïnformeerd worden over de wachttijd.

Look & feel

Met behulp van intuïtieve tools en een uitgebreide keuze aan templates creëer je een uitzending die past bij jouw look & feel. Alles wat je wilt uitzenden, plaats je eenvoudig in een campagne door de verschillende media in de campagne te slepen. Vervolgens stel je een datum en tijd in voor de campagne zodat deze dan wordt uitgezonden.

Narrowcasting toepassen

Bedien je klant met de meest actuele informatie, zoals de OV-dienstregeling, wachttijdmelder, het nieuws en file informatie. Narrowcasting kun je ook gemakkelijk inzetten voor je collega’s door bijvoorbeeld een jubileum van een collega te plaatsen, roosterinformatie, of een korte preview weer te geven van berichten die op het intranet staan. Houd er dan rekening mee dat het scherm staat waar alleen collega’s deze interne informatie kunnen bekijken.

Belangrijke functionaliteiten

Zeer gebruiksvriendelijke campaign wizard om een campagne uit te zenden

Overzichtelijk in te delen werkruimtes met specifieke gebruikersrechten

Gauddi kan koppelingen maken met bestaande systemen waardoor er automatisch informatie wordt opgehaald en getoond wordt op het scherm.

Intuïtieve tools en uitgebreide keuze aan templates

Kom je er even niet uit? Neem contact op met onze support medewerkers.

Wil je Gauddi narrowcasting zelf uitproberen?