Geen moment zoeken naar beschikbare meeting rooms

Efficiënt gebruik maken van je meeting rooms? Qconferencing heeft nu een dienst die het reserveren van meeting rooms erg makkelijk maakt. Via je smartphone, tablet en pc kun je online een ruimte reserveren. Ook is het mogelijk om vanaf een touch display bij de ruimte zelf direct in te agenda te reserveren. Niet alleen praktisch maar ook een erg fraaie toepassing.

Zakelijke presentatie
Hoe slim beheer jij je vergaderruimtes? Officebooking maakt werken heel gemakkelijk: reserveer op je mobiel, tablet, online of direct via een touch display bij de vergaderruimte.

• Voorkom dubbele boekingen
• Geen no-shows
• Integratie met Microsoft Exchange of Office 365
• Geschikt voor Outlook Calendar en Google Calendar
• In één oogopslag zien of een ruimte gereserveerd is

Ook ad-hoc reserveringen
Officebooking ondersteunt ook direct touch voor ad hoc reserveringen. Met bijvoorbeeld een Samsung DB10E-T maak je gelijk een reservering via het scherm. Je ontvangt per e-mail een boekingsbevestiging.

Vanuit Outlook Calendar, Google Calendar en app
Boek snel via touch, Outlook Calendar of Google Calendar, de Officebooking app of online. Onze room signage applicatie is direct op verschillende touch display systemen te gebruiken, je hebt alleen een (draadloze) netwerkverbinding en stroom nodig. Installatie en activeren van je Officebooking account is heel eenvoudig: binnen een paar klikken ben je ‘online’.

Benieuwd of deze software voor het boeken van vergaderruimtes voor jouw team ook werkt? Vraag naar meer informatie bij een van onze videospecialisten en bekijk de oplossing in onze showroom. Download de Officebooking Leaflet om meer te lezen over alle functionaliteiten van Officebooking.