Interactieve meetings vragen om een (C)TOUCH scherm

In bijna elke branche zijn interactieve meetings een essentieel onderdeel van het werkproces en dit zal de komende jaren toenemen. Deze trend vraagt om een vernieuwde kijk als het gaat om inrichting en professioneel gebruik van meeting rooms.

CTOUCH kun je vergelijken met een grote iPad
CTOUCH is een oplossing die past bij interactieve meetings. Met deze oplossing maak je van je vergaderruimte een multifunctionele meeting room. Je kunt het enigszins vergelijken met een grote iPad. Swipe eenvoudig door je PowerPoint presentaties, maak notities op het scherm en deel je aantekeningen met collega’s. Documenten kun je met de vertrouwde handbeweging in- en uitzoomen, waardoor je informatie zoals tekeningen, bestekken en andere content goed zichtbaar kunt presenteren en toelichten.

SCRUM teams
Voeg SCRUM technologie toe aan een CTOUCH scherm dankzij software zoals Jira, Conceptboard en Scrumwise. En er zijn ook tal van andere toepassingen mogelijk, door de CTOUCH uit te rusten met een slide-in pc module of een externe pc.

Eigen device koppelen
Een CTOUCH scherm is voorzien van HDMI, VGA en USB poorten waardoor je een eigen device, zoals laptop of tablet direct kan aansluiten op een CTOUCH scherm. De meest actuele content of ander presentatiemateriaal is dus binnen handbereik en kan snel getoond worden op de groot formaat C(TOUCH) displays.

Video meeting
Collega’s vanaf andere locaties kunnen eenvoudig per video inbellen, waardoor je flexibel je (team)meetings kunt plannen. Skype for Business via de Office365 licenties kunnen perfect geactiveerd worden via de ingebouwde PC-modules. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze high-end professionele videoconferencing oplossingen zoals Lifesize Cloud of Bluejeans via de browser of App te gebruiken.

Professionele camera en audio
Onderschat niet het belang van goede audio en een scherp camerabeeld! Zeker voor interactieve meetings is het een uitdaging om een enthousiast presenterende collega goed in beeld te krijgen en goed te kunnen verstaan. Het gaat immers om de perfecte gebruikerservaring en onze AV specialisten kunnen u hier prima bij adviseren.

Laat je bijpraten door een van onze accountmanagers en ontdek de nieuwste presentatie- en video oplossingen, geschikt voor het interactieve en nieuwe werken.