Live beelden maken van je aantekeningen op het whiteboard met Kaptivo

Kaptivo is een camera die boven het eigen whiteboard bevestigd wordt en live beelden maakt van je aantekeningen. Je kunt het vertrouwde whiteboard dus blijven gebruiken en met de Kaptivo je aantekeningen digitaliseren en snel delen.

Aantekeningen bekijken vanaf je eigen device
Via een link kunnen de live beelden bekeken worden in elke willekeurige browser vanaf externe devices, zoals de laptop, tablet of smartphone. Ook kun je aantekeningen eenvoudig delen tijdens een videomeeting. Niemand buiten de sessie heeft toegang tot de sessie-inhoud, want alleen mensen die zich fysiek in de vergaderruimte bevinden kunnen een Kaptivo-sessie starten. Het bekijken van het whiteboard vereist een uitnodiging of een goedkeuring van iemand die al deel uitmaakt van de Kaptivo-sessie. Sessiegegevens worden niet opgeslagen in de cloud en gegevens worden slechts tijdelijk opgeslagen (tijdens de vergadering) op Kaptivo zelf. Alle Kaptivo-communicatie is gecodeerd.

Kaptivo beelden eenvoudig delen tijdens je videovergadering
De beelden worden gestreamd naar je pc en daarom kun je deze beelden eenvoudig delen tijdens een video meeting met elke gewenste video-applicatie.

Aantekeningen delen na de meeting
Na de meeting kun je de beelden die de Kaptivo van je whiteboard heeft gemaakt opslaan als PDF of PNG. De download bevat ook de eerder opgenomen beelden, zodat iedereen ook de gewiste aantekeningen kan terugzien.

Draadloze installatie
Kaptivo is geschikt voor vaste schermen met een maximale afmeting van 1.8m bij 1.2m en de camera is eenvoudig te bevestigen aan de wand, boven het whiteboard. Voor mobiele whiteboards is nog geen oplossing. Installatie is eenvoudig en draadloos, omdat de Kaptivo een eigen wifi-functionaliteit heeft. Software installeren is niet nodig, omdat Kaptivo een web-based oplossing is.

Kom langs voor een demo
Qconferencing heeft een Kaptivo geïnstalleerd en wij staan klaar om deze handige tool aan je te demonstreren.