Betrouwbare en betaalbare oplossingen voor de vergaderruimte

Logitech is een sterk vertegenwoordigd merk op de markt en breidt haar portfolio uit met volwaardige systemen voor de meeting room. Producten van Logitech zijn degelijk, goed geprijsd en hebben een groot gebruiksgemak.

Bezoek onze Logitech showroom en test onze producten zelf!

Qconferencing heeft deze videoconferentie oplossingen in de showroom opgesteld en getest en wij geloven dat deze oplossingen zeer geschikt zijn als professionele oplossingen voor de vergaderruimte. De camera’s, speakerphones en displays zijn USB-devices en productonafhankelijk. Qconferencing adviseert je graag verder en helpt je bij de vertaling van je wensen.

Logitech Smartdock

De Logitech Smartdock is een AV control console en maakt het mogelijk om met één druk op de knop een Skype for Business meeting te starten. Het systeem voegt elke gewenste connectiviteit die je wenst toe aan je vergaderruimte dankzij een HDMI poort voor het delen van je laptopscherm (FullHD beeldkwaliteit), beschikt over 4 USB poorten om elke gewenste USB camera en speakerphone te verbinden, heeft GigaBit Ethernet en een aansluiting voor je headset. Voor gebruikers voelt de Dock snel vertrouwd dankzij de eenvoudige bediening overeenstemmend met de Skype for Business interface.

Smartdock Flex uitbreidingsset

Met Smartdock Flex kunnen deelnemers ook inbellen vanaf andere platforms zoals Bluejeans, Cisco WebEx en Lifesize Cloud. De kit bevat HDMI, USB en voeding via één CAT6 kabel voor een kabelvrije vergadertafel.

Logitech MeetUp

De Logitech MeetUp is een camera met uitmuntende 4K beeldresolutie en een speakerphone in één, vooral geschikt voor kleine en middelgrote meeting rooms. Met de kijkhoek van 120 graden wordt iedere ruimte uitstekend in beeld gebracht.

Vraagt de ruimte voor een groter audiobereik? Met de set Logitech Expansion Microphones kun je gesprekken van deelnemers zeer goed opvangen binnen een bereik van 4.2 meter. Pannen, kantelen en zoomen is simpel met de bijgeleverde afstandsbediening of gebruik je smartphone/tablet om de MeetUp te bedienen na installatie van de gratis app (verkrijgbaar in Google Playstore als iTunes)!

Logitech Rally

Ben je op zoek naar een camera met meer functionaliteit dan is Logitech Rally de absolute oplossing voor een kwalitatieve PTZ USB camera en ultra HD beeldkwaliteit. Met een kijkhoek van 90 graden en een optische zoom van 15x is de Rally een oplossing die in elke professionele omgeving past. RightSense is een functionaliteit die automatisch inzoomt op de deelnemers en corrigeert de beeldoriëntatie automatisch indien deze verandert. RightLight is een functie voor een optimale lichtbalans van de camera. Al deze functionaliteiten zorgen voor een eersteklas USB camera die alle deelnemers zo goed mogelijk in beeld brengt tijdens de meeting. De Rally is een compacte camera en oogt strak, zonder kabels in het zicht. De camera kan op een tafel of ander oppervlak gepositioneerd worden en de lens sluit automatisch indien de camera niet in gebruik is.

*Microfoon en speakerset vanaf oktober 2018 beschikbaar

Logitech Group Kit

Logitech en Intel hebben de handen ineen geslagen om de krachtige functies van Logitech Group, de prestaties van Intel NUC en de eenkliks-eenvoud van Iluminari Quicklaunch SE te bundelen. Videosamenwerking was nog nooit zo gemakkelijk. Plaats de speakerphone op tafel en breidt deze eventueel uit, waardoor de set zeer geschikt is voor grote vergaderruimtes. De camera biedt Full HD streaming en heeft een kijkhoek van 90 graden en is  daardoor geschikt voor elke vergaderruimte. Quick Launch zorgt er voor dat de IT medewerkers zelf kunnen bepalen welke functionaliteit beschikbaar is voor de eindgebruiker.

Logitech Group

Wil je de Group gebruiken zonder de Intel codec en de Group aan je laptop koppelen? Transformeer elke ruimte dan in een video conferencing room met de Logitech Group!

Bring Your Own Device

Neem je liever een eigen camera mee naar de meeting room en verwacht je meer beeldkwaliteit dan de minimale beeldprestaties van je geïntegreerde webcam van je laptop? Bekijk dan eens de USB camera’s van Logitech, zoals de Logitech ConferenceCam Connect of de Logitech Brio een ideale camera voor kleine tot middelgrote meeting rooms.

Bezoek onze Logitech demoruimte in Amsterdam

Wil je er zeker van zijn dat de camera voldoet aan je verwachten en de Logitech producten met elkaar vergelijken? Bel ons dan op +31 (0)20 6080 055 voor een afspraak en kom naar onze showroom om de producten zelf te testen en beoordelen!

Gebruik Logitech producten met video systemen van andere leveranciers.