Meld mij aan voor de Surface Hub 2 demo!

De Surface Hub is de ultieme Skype for Business unit dankzij een vertrouwde interface en eenvoudige bediening. Wil jij de eerste zijn die Microsoft Surface Hub 2 in huis haalt? Meld je via het contactformulier aan voor een reservering!

Alles in één oplossing

Met de Hub creëer je een multifunctionele ruimte, zonder een wirwar van kabels en andere apparatuur. De Hub bevat een computer, camera, speakers, en ondersteunt programma’s zoals Skype for Business, Microsoft Office en One Note. Verschillende apps, gebouwd voor Windows 10, werken uitstekend op het device.

Natuurlijke manier

Dankzij de Surface Hub pen kun je op een natuurlijke manier schrijven op het scherm en aantekeningen maken zoals je op papier gewend bent. Zeker voor brainstormsessies en creatieve meetings zal de Hub de perfecte ondersteuning zijn en tijd besparen. Notuleren is niet meer nodig, alle aantekeningen zijn al digitaal! Bij de Surface Hub worden 2 pennen meegeleverd en een draadloos alles-in-een toetsenbord.

Skype for Business meeting

De Microsoft Surface Hub ondersteunt vanzelfsprekend de vertrouwde Skype for Business meetings. Met een druk op het scherm (of een muisklik) is een gesprek snel opgestart. Collega’s schitteren op de 55″ en 84″ schermen in FullHD. 

Wil je ook een van de eerste zijn? Meld je aan voor een Surface Hub demo!

Microsoft Surface Hub demo

Downloads

Microsoft Surface Hub 55 en 84 inch

Data Sheet