6 oplossingen voor Microsoft

Teams in vergaderruimtes

Microsoft blijft flink aan de weg timmeren in de collaboration space. Nadat de populariteit van Skype for Business al naar ongekende hoogte gestegen was, wordt nu vol ingezet op de migratie naar Microsoft Teams. Wij hebben verschillende kits uitgeprobeerd en 6 hardware kits geselecteerd die het gebruiksgemak van Teams het beste volbrengen.

Verschillende oplossingen hebben wij getest om te bekijken of deze Microsoft Teams oplossingen echt de belofte van de leveranciers waarmaakten. Zowel native Microsoft Teams Room oplossingen, maar ook diverse Gateways die het mogelijkheden maken om met bestaande H323 en SIP apparatuur Teams meetings te gebruiken. Alle Kits zijn in onze demoruimte beschikbaar om te testen en vergelijken.

Yealink MVC500/MVC800 Kit

De hardware kits die Yealink aanbiedt passen perfect in de meeting room en zijn ingericht op Microsoft Teams. De MVC500 is perfect voor medium vergaderruimtes tot maximaal 12 personen. Deze kit wordt aangestuurd vanuit een Windows 10 Mini-PC waar een 5x zoom camera op is aangesloten en een speakerbar met uitstekend bereik. Het touch panel geeft de vertrouwde Teams omgeving weer en het startscherm toont 3 iconen en biedt toegang tot draadloos presenteren (dit kan draadloos of bekabeld), een call starten of een uitnodiging versturen. Deelnemers zijn goed verstaanbaar via de draadloze microfoons. Voor een grotere ruimte vanaf ca. 12 personen is de Crestron MVC800, met een 12x zoom camera en microfoons met ruim 6 meter bereik en 360° voice pickup technologie een geschikte oplossing.

Wat mag je verwachten?

Scherp en stabiel camerabeeld met 5x optische zoom

Draadloze microfoons (tot 4 units) voor een flexibel bereik incl. oplaadstations/houders

Plug and play draadloos presenteren met dongel

Ook bedraad presenteren met HDMI en mini-DP poort

Soundbar voor een goede weergave van het geluid

Polycom Trio8800 en EagleEye IV

Polycom biedt met de Trio 8800 (microfoon met 6 meter bereik) in combinatie met een Polycom Visual Pro, Teams Gateway licentie en de Polycom EagleEye IV 4x camera dé oplossing voor het gebruik van Microsoft Teams in de meeting ruimte. Deze oplossing zorgt voor een consistente video-ervaring en intuïtieve bediening zoals we van Polycom gewend zijn. De camerastand wijzigen is eenvoudig met behulp van het touchpanel, net als het bijwonen of boeken van een meeting met ‘one-touch-join’. Content delen tijdens de videocall kan met gebruik van een HDMI kabel, waarbij men ervoor kan kiezen deze te koppelen aan een draadloos presentatie systeem zoals Barco ClickShare. De Polycom Trio biedt een rijk audiogeluid en deze is uitbreidbaar. Combineer deze set met de EagleEye IV camera (PTZ camera met 4x zoom of 12x zoom) of de Polycom EagleEye Cube camera voor kleinere vergaderruimtes. Kortom, een hoogwaardige Polycom videoconferencing oplossing voor Microsoft Teams.

Logitech Tap oplossing

Om het gebruik van Microsoft Teams in de meeting ruimte nog verder te vereenvoudigen heeft Logitech de Logitech Tap gelanceerd. Het 10.1-inch aanraakscherm heeft een strak design en wordt gestuurd vanuit een Windows 10 Mini PC. Samen met Logitech Rally Camera, een van de beste USB PTZ camera’s, en de Rally Speakerbar heb je een perfecte set voor kleine en middelgrote ruimtes. Voor grotere ruimtes kan de set uitgebreid worden met de Rally Kit Plus, met 2 microfoons en een extra speakerbar. Voor kleinere ruimtes is de Logitech MeetUp (camera, mic en speaker) een geschikt oplossing. Kortom, welke set-up je ook samenstelt, elke meeting room beschikt altijd over dezelfde eenvoudige bediening met Logitech Tap.

Lenovo SmartHub met Polycom Studio

De Lenovo Hub heeft een mooi ontspiegelend en vlekbestendig scherm en toont in het startscherm de meest gebruikte functies van Teams. Dankzij de 360°draaibaarheid kan iedereen de controle overnemen, waardoor de vergadering vloeiender kan verlopen. De led-ring toont drie kleuren zodat de status van het gesprek goed zichtbaar is. Samen met de Polycom Studio, een krachtige USB video bar die tientallen jaren audio- en videotechnologie bevat, heb je een mooie combinatie voor kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Crestron Flex M150-T Kit

De Crestron Flex M150-T kit is een complete oplossing voor videoconferentieruimtes voor gebruik met Microsoft Teams. De drijvende kracht is de Crestron Mercury; een full-color HD touch screen, met geïntegreerde audio voor perfect geluid tijdens een Teams-meeting. Toegevoegd is de Huddly Camera; de perfecte compacte camera, die zonder configuratie in gebruik kan worden genomen en door de brede kijkhoek geschikt is voor elke ruimte. Een zeer mooie oplossing, met de Mercury als eye catcher.

Crestron UC-B140-T Soundbar, Touchscreen en Camera

Crestron UC-B140-T is een slimme soundbar, touch screen en camera oplossing voor een moeiteloze Teams video conferencing ervaring. Deze soundbar heeft een mooi design en een zeer goede audio performance. De ingebouwde high-end conferencing camera beschikt over HD 1080p videobeeld resolutie, heeft een ultrabrede kijkhoek van 150° en beschikt over een digitale autozoom framing. Krachtige stereo speakers bundelen het microfoongeluid en beschikken over geavanceerde techniek met een echovrije stemhelderheid.

Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 2 uur contact met je op.