Onze demoruimte is klaar voor een veilig bezoek. Is jouw kantoor al coronaproof?

Hoe de komende maanden verder zullen verlopen is nog niet helemaal duidelijk, maar er is ook al veel wél duidelijk. De anderhalve meter maatschappij is ook een anderhalve meter economie en dat vereist een aangepaste kantooromgeving. De capaciteit van vergaderruimtes zal kleiner worden en videobellen blijft een onmisbare tool om teams efficiënt te laten samenwerken. Een deel van de medewerkers kan binnenkort vanaf kantoor beginnen met werken en een deel wil meedoen met de videomeetings vanaf huis. Veelgebruikte platforms zijn Microsoft Teams en Zoom.

Juist nu is het moment om kantoorruimtes in te richten met hardware die past bij de videoconferencing platforms die medewerkers gebruiken. Qconferencing heeft ervaring met de meest gebruikte videoconferencing diensten en demo-sets staan klaar in onze demoruimte. We kunnen ook op locatie komen om samen te bekijken wat het beste werkt. Vanzelfsprekend nemen we daarbij alle geldende maatregelen in acht voor een veilig bezoek.

Onze installateurs staan klaar om voor je aan de slag te gaan. Wij adviseren om snel een plek in de planning te reserveren, want vol is vol.