Bring Your Own Device

De meeste video communicatie apparatuur is inmiddels ingericht op eigen apparatuur. Presentaties, rapporten, video en tal van andere content kun je eenvoudig ophalen van je tablet, smartphone, laptop en elk ander device.

Lifesize Cloud

Lifesize Cloud

Met een klik video bellen met collega’s en externe klanten. Grote investeringen zijn niet meer nodig, zonder tekort te doen aan je video ervaring!

Meer over Lifesize Cloud

BlueJeans

BlueJeans

Werkt met vrijwel alle professionele video communicatie apparatuur samen. Toegankelijk vanaf elk denkbaar device!

Meer over BlueJeans

Vidyo

Vidyo

Intensiveer je contact met deze ideale een-op-een video communicatie oplossing.

Meer over Vidyo

Geschikt voor alle werknemers

Er zijn veel mogelijkheden om medewerkers uit te rusten met video apparatuur van goede kwaliteit, zonder inleveren op de veiligheid. Qconferencing levert video communicatie toepassingen die werken op alle gangbare apparaten, met een gezamenlijk telefoonboek zodat iedereen makkelijk vindbaar is, met multipoint functionaliteit voor conferences vanaf meerdere locaties. En natuurlijk met de mogelijkheid om presentaties en PC programma’s te delen.

BYOD omdat;

Presentatiemateriaal toegankelijk vanaf gewenst device.

Videobellen met je eigen device en instellingen.

Overal videobellen, en daardoor efficiënt.

Professionele video meetings

Iedereen verwacht tegenwoordig mee te kunnen videovergaderen vanaf de PC, MAC, de tablet of zelfs met de smartphone, en niet alleen op de zaak maar ook thuis of vanuit het hotel. Natuurlijk wel met de hoge kwaliteit die je verwacht van een bedrijfscommunicatiemiddel. Professionele videomeetings met leveranciers of collega’s vragen om goede kwaliteit en geen ruis door storende audio- of video.

Zonder account deelnemen

De oplossingen BlueJeans, Lifesize Cloud en Vidyo maken het nu ook mogelijk om gasten uit te nodigen voor deelname aan het videogesprek zonder dat zij daarvoor zelf een account voor nodig hebben. Zij doen mee als gast.

Vragen? We staan je graag te woord.