Cloud Based Video

Werken vanuit de cloud is niets nieuws meer. Video meetings kunnen ook eenvoudig vanuit de cloud plaatsvinden en dit heeft vele voordelen.

Lifesize Cloud

Lifesize Cloud

Met een klik videobellen met collega’s en externe klanten. Grote investeringen zijn niet meer nodig, zonder tekort te doen aan je video ervaring!

Meer over Lifesize Cloud

Bluejeans

Bluejeans

Werkt met vrijwel alle professionele video communicatie apparatuur samen. Toegankelijk vanaf elk denkbaar device!

Meer over BlueJeans

De belangrijkste features van Cloud based videocommunicatie:

Een video-verbinding met ieder device: werkt naadloos met smartphones, laptops, tablets en telefoons via de apps voor Windows, Mac, iOS of Android.

Je hoeft slechts verbinding te hebben met het netwerk, in te loggen en het videogesprek kan starten.

Cloud based video biedt een ongelimiteerd aantal gastaccounts om verbinding te kunnen maken met personen buiten uw organisatie.

Ideale software-features zoals click-to-call, check presence status, single-calls of groepsgesprekken en presentaties delen.

25-way videogesprekken in HD of audiogesprekken voor iedere gebruiker. Zonder administrator een multiparty bridging regelen.

Meedoen vanuit de vergaderzaal met professionele videoconferencing apparatuur van merken als Cisco, Polycom, Lifesize of Avaya.

Geen investering in infrastructuur meer nodig

Steeds meer organisaties kiezen voor cloud based IT oplossingen. Ook video conferencing is nu beschikbaar in de cloud. Je kunt zonder investeringen in servers of serverlicenties een zeer breed pallet aan videocommunicatiediensten aanbieden binnen de organisatie. Je bespaart daarmee enorm op beheerskosten.

Wereldwijde toegang

Cloud videodiensten zijn beschikbaar via een groot aantal lokale inbellocaties (POP’s). Tussen de POP’s onderling liggen hele grote internetverbindingen. Het voordeel is dat organisaties met locaties in verschillende delen van de wereld de videoverbinding niet over lange standaard internetverbinding hoeven te routeren, die door de latency een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de videoverbinding.

Volledig schaalbaar

Cloud based video diensten zijn volledig schaalbaar. Je kunt starten met een voordelig en klein account, voor een selecte groep gebruikers. Is het een succes en neemt de vraag naar of het gebruik van de dienst toe? Dan kun je eenvoudig naar een groter abonnement overstappen.

De belangrijkste cloud video oplossingen die wij bieden zijn BlueJeans en Lifesize Cloud. Lees meer over deze oplossingen op de merkenpagina.

Starten & plannen in de agenda

Het plannen van een videomeeting kan eenvoudig via de gebruikelijke agendafuncties. Lifesize Cloud, BlueJeans als Vidyo bieden een Outlook plug-in, dus een agendaverzoek is snel gedaan. En je kunt informatie over de meeting bijvoegen.

Vragen? We staan je graag te woord.