Meeting Room Experience

Er is geen product dat voor alle situaties ideaal is. Welke oplossing het beste past is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ruimte van de meeting room, het budget en de verwachtingen van de audio- en videokwaliteit.

Crestron

Crestron

De meest krachtige en flexibele codec technologie, ter ondersteuning van video conferencing apparatuur voor grotere vergaderruimtes in hoge beeldresolutie.

Meer over Crestron

Lifesize

Lifesize

Videoconferencing is een business die constant in verandering is. Lifesize beweegt mee en biedt handzame apparatuur, met eenvoudige installatie en prachtig design.

Meer over Lifesize

Cisco

Cisco

Vergroot je klantenbereik met video communicatie, met gebruik van professionele apparatuur.

Meer over Cisco

Polycom

Polycom

Productiever werken met de kracht van video. Breng teams die verspreid zijn over de hele wereld met elkaar in contact met naadloze samenwerking via video.

Meer over Polycom

CTOUCH

CTOUCH

Hoogwaardige multi touch screens. Een must voor het inrichten van interactieve meeting rooms, door o.a. de swipe functionaliteit en ondersteuning van videoconferentie techniek.

Meer over CTOUCH

Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub

Hoogwaardige multi touch screens. Een must voor het inrichten van interactieve meeting rooms, door o.a. de swipe functionaliteit en ondersteuning van videoconferentie techniek.

Surface Hub is de ideale Skype for Business oplossing met zijn vertrouwde interface en eenvoudige bediening. Bezoek ons kantoor en ervaar de Surface Hub zelf!

Meer over de Surface Hub

Samsung Flip

Samsung Flip

Samsung Flip is een zeer gebruiksvriendelijk digitaal whiteboard waarbij je dezelfde gebruikerservaring kunt verwachten als de traditionele flipover. Je kunt op de vertrouwde manier op het bord schrijven, tekenen en annoteren.

Meer over Samsung Flp

Belangrijke kenmerken:

Optimaal beeld- en geluidskwaliteit tijdens je videocall.

Professionele video-ervaring voor jou en gesprekspartner.

Balans vinden tussen kwaliteit, gebruiksgemak, schoonheid en kosten.

Voor elke meeting room een oplossing op maat, passend binnen het budget.

Kies voor een inrichting die uitnodigt tot videobellen!

Goede inrichting essentieel

Het goed inrichten van de vergaderzaal, overlegruimte of huddle room is een sterk onderbelicht onderwerp binnen veel organisaties. Bij vrijwel alle organisaties klaagt het personeel dat er praktische zaken ontbreken of dat het er eenvoudigweg niet mooi uitziet. Wij helpen de organisatie met het maken van de juiste keuzes qua inrichting.

Door de ervaring van Qconferencing, ons brede portfolio en praktische instelling zijn we een goede gesprekspartner voor het bepalen van de juiste inrichting. Uiteraard kunnen wij die ook leveren, installeren en onderhouden.

Schoonheid

Over smaak valt niet te twisten, maar de meeste mensen zijn het er wel over eens dat kabels die over de vloer lopen, schermen die in de weg staan of slechte belichting, niet bijdragen aan de uitstraling van een ruimte. Meestal is met kleine praktische aanpassingen grote verbetering te bereiken op dit vlak.

Functionaliteit en kwaliteit

De functionaliteit die aan de gebruikers aangeboden wordt, zoals bijvoorbeeld het eenvoudig delen van een presentatie op het scherm ongeacht het device (zoals MAC of tablet) maar ook zaken als leesbaarheid van de informatie op het scherm voor alle deelnemers, zijn zaken waar wij rekening mee houden. Ook het zichtbaar maken van de beschikbaarheid van de meeting rooms en het eenvoudig boeken van een ruimte is een vraagstuk waar wij goede oplossingen voor bieden.

Gebruiksgemak

De kwaliteit van een vergadering waarbij audiovisuele hulpmiddelen gebruikt worden, is vaak afhankelijk van het gebruiksgemak dat een deelnemer ervaart met deze middelen. Tegenwoordig worden touch panels gebruikt in plaats van grote afstandsbedieningen om een videoconferencing systeem te bedienen. Ook het eenvoudig bedienen van verlichting, zonwering of het schakelen tussen verschillende inputbronnen kan op een zeer intuïtieve wijze aan de gebruikers aangeboden worden.

Vragen? We staan je graag te woord.