Present Wireless

Draadloos presenteren, zonder tijd te verliezen tijdens je presentatie? Laat je meeting soepel verlopen en deel eenvoudig content met een van onderstaande oplossingen.

Barco Clickshare

Barco Clickshare

Met een klik op de knop start je presentatie! Zo eenvoudig is dit systeem. Beschikbaar voor grote en kleine meeting rooms.

Meer over Barco Clickshare

Airtame

Airtame

Eenvoudig presenteren via HDMI zonder dat je het apparaat in je computer of smartphone hoeft te plaatsen om je apparaat te verbinden.

Meer over Airtame

Crestron Airmedia

Crestron Airmedia

Loop een willekeurige meeting in en presenteer, deel content en werk samen! Geschikt voor elke denkbaar device.

Meer over Crestron Airmedia

Polycom Pano

Polycom Pano

De eenvoudigste manier om draadloos te presenteren, zonder apps of kabels in het zicht!

Meer over Polycom Pano

Voordelen draadloos presenteren

Verbinden met elk device, zoals tablet, laptop, smartphone.

Geen kabels in het zicht.

Eenvoudig switchen tussen presentatiemateriaal.

Opeenvolgende gebruikers presenteren.

wePresent WiPG

wePresent WiPG

wePresent maakt het mogelijk om presentaties te delen in hoge beeldkwaliteit, connected met max. 64 gebruikers via HDMI, VGA en Audio naar elk display of AV-systeem.

Meer over WePresent WiPG

Crestron AirMedia – een robuuste oplossing voor draadloos presenteren en deze maakt gebruik van de bestaande Wifi netwerken binnen het gebouw, zodat zowel personeel als gasten die toegang hebben tot een Wifi netwerk ook draadloos kunnen presenteren. Software kan eenvoudig op afstand configureren. Meer over Crestron Airmedia.

Presenteren vanaf verschillende devices

Laptops en tablets hebben verschillende poorten (VGA, HDMI, Display, USB, of geen poort), waardoor het erg omslachtig is om deze apparatuur via kabels te koppelen. Bovendien ziet deze berg aan kabels die door vergaderruimtes lopen er niet fraai uit.

Airtame – een klein draadloos apparaatje dat je via een HDMI poort eenvoudig in een monitor plaatst. In tegenstelling tot andere draadloos HDMI oplossingen, hoef je niet in je computer of smartphone te plaatsen om je apparaat te verbinden. Meer over Airtame

Barco Clickshare – een zeer differentiërend product en werkt middels een USB dongel waarna met een iOS of Android app verbinding wordt gemaakt met de ClickShare Console. Vanwege het gebruik van de USB poort en Bluetooth signaal wordt de Wireless netwerkkaart van de laptop of MAC niet gebruikt en kan de laptop probleemloos verbonden blijven met het Wifi-netwerk. Meer over Barco Clickshare

wePresent WiPG – voordelige professionele oplossing voor draadloos presenteren. Middels een eigen lokaal Wifi-netwerk kan eenvoudig een presentatie gedeeld worden. Elke presentatie komt tot stand nadat het unieke IP-adres (getoond op het scherm) ingevoerd is. Meer over wePresent

Zie je ook de voordelen?