Recording And Streaming

Betrek een groot publiek bij je video meeting, live of na de opname. Ook kun je eenvoudig meetings opnemen, zodat je tijdens de call alle aandacht voor het gesprek hebt.

BlueJeans

BlueJeans

Werkt met vrijwel alle professionele video communicatie apparatuur samen. Toegankelijk vanaf elk denkbaar device!

Meer over BlueJeans

Q streaming diensten

Q streaming diensten

Qconferencing kan streaming diensten op maat verzorgen. Benieuwd hoe we events naar een hoger level brengen met streaming?

Informatie opvragen

Lifesize Cloud

Lifesize Cloud

Met een klik videobellen met collega’s en externe klanten. Grote investeringen zijn niet meer nodig, zonder tekort te doen aan je video ervaring!

Meer over Lifesize Cloud

Kenmerken op een rij

Eenvoudig een videocall terugkijken.

Een video opname publiceren, zoals college, speech of mededeling.

Online events organiseren via streaming.

Webcast of webinar organiseren.

Je boodschap overbrengen aan grote groepen mensen.

Live en op een later moment video events tonen.

Training, toespraken of events

Informatieoverdracht met korte video’s is heel effectief en wordt steeds breder toegepast. Zie de populariteit van Youtube. Voor trainingvideo’s, het vastleggen van toespraken en evenementen, maar ook het vastleggen van sollicitatiegesprekken welke dan gemakkelijk gedeeld kunnen worden met anderen binnen de organisatie.

Streamingdienst van Q

Voor klanten die geen gebruik maken van Bluejeans of Lifesize Cloud, bieden wij de opnamefunctionaliteit ook als aparte dienst aan. Hierbij kan vanaf een videoconferencing systeem naar het IP adres van de opname server gebeld worden. De sessie kan achteraf door de klant vanaf een beveiligde portal gedownload worden. De opname is in HD 720P beeldkwaliteit beschikbaar.

Op uitnodiging meekijken

Gebruikers kunnen (op uitnodiging) meekijken met de vergadering, training, presentatie of speech, maar kunnen zelf niet meepraten en zijn niet zichtbaar aan de zijde van de presentator (chat berichten sturen is meestal wel mogelijk). Op deze manier kunnen grote groepen mensen (zelfs duizenden) deelnemen. BlueJeans heeft hiervoor de dienst BlueJeans Primetime en Lifesize heeft binnen de Lifesize Cloud dienst Amplify. Qconferencing biedt deze dienst ook vanuit ons eigen beveiligde datacenter. Dit kan ook op evenement basis afgenomen worden.

Opnemen van videocalls

Elke video conference call kan gemakkelijk opgenomen worden om later nogmaals terug te zien. Zowel BlueJeans als Lifesize Cloud bieden een opname-functie aan als onderdeel van hun Cloud service. Met een eenvoudige druk op de knop kan de opname van de actieve sessie starten. De opgenomen sessies zijn standaard alleen beschikbaar voor de eigenaar van de sessie, maar kunnen ook eenvoudig gedeeld worden met andere gebruikers.

Eindeloze streaming mogelijkheden zelf meemaken?