Skype for Business

Skype for Business is een vertrouwde video communicatie dienst. Het is een logische keuze om video communicatie hardware aan te schaffen die compatibel is met Skype for Business.

Polycom

Polycom

Benut de kracht van video en breng teams over de hele wereld met elkaar in contact via video.

Meer over Polycom

Logitech

Logitech

Transformeer elke ruimte in een conferentieruimte met Logitech cameras, headsets en speakerphones.

Meer over Logitech

Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub

Surface Hub is de ideale Skype for Business oplossing met de vertrouwde interface en eenvoudige bediening.

Meer over Surface Hub

Kickle

Kickle

Maak van elk gewenst scherm een Skype for Business video conferentie systeem! In combinatie met CTOUCH touch schermen een perfecte combinatie voor je meeting room.

Meer over Kickle

Voordelen van Skype for Business

(Video)bellen en chatberichten versturen

Schermen delen en eenvoudig content delen.

Presentie is zichtbaar zodat andere weten of zij een videogesprek met je kunnen starten.

Gebruiksvriendelijke interface.

Vertrouwde dienst voor werkgevers en klanten.

Succesvol Skypen met klanten

Steeds meer bedrijven gebruiken de Microsoft oplossing Skype for Business om teams beter samen te laten werken. Skype is zeer geschikt voor een-op-een video calls met gebruik van je eigen laptop. Maar als je wilt deelnemen aan een video meeting in een conferentieruimte dan is het gebruik van de webcam en speakers van je eigen laptop onvoldoende. En de videokwaliteit en presentatiemogelijkheden van Skype for Business voldoen niet altijd aan de wensen van de organisatie.

Gelimiteerde layout opties

Skype for Business heeft een aantal layout opties. Indien meerdere mensen aan het videogesprek deelnemen, worden deze participanten in een thumbnail formaat getoond op het scherm. De beelden van de deelnemers zijn dan zo klein dat het moeilijk is om deelnemers te onderscheiden als zij zich in een volle meeting room bevinden.  En video conferences hosten met meerder participanten vraagt om een hoge CPU capaciteit die meestal niet beschikbaar is in een on-premise omgeving.

On premise, cloud of hybride oplossing

Naast de Skype for Business intergratie- oplossingen kunnen wij ook ondersteuning bieden in de implemenatie van Skype for Business on-premise, cloud of hybride oplossing. Een van onze ervaren consultants gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele videotechnologie

Qconferencing biedt de mogelijkheid om de Skype for Business omgeving te verbinden met videoconferencing systemen in de meeting room of om deze uit te breiden met hardware voor de meeting room. Met Polycom systemen kan dit door videosystemen individueel te verbinden aan het Skype for Business platform (on-premise of in Office 365). Het Polycom systeem komt dan zichtbaar in de Skype for Business contactenlijst zodat je direct kunt inbellen naar dit systeem. De multipoint sessie wordt nog steeds gehost in de Skype omgeving. Een veelgebruikt alternatief zijn de publieke clouddiensten LifeSize Cloud en BlueJeans. Iedereen kan eenvoudig connecten, zowel Skype for Business gebruikers als participanten in de meeting room en externe gastgebruikers.

Benieuwd of Skype for Business jouw oplossing is?