Skype for Business

Skype for Business is een vertrouwde video communicatie oplossing. Vandaar is het geen onnodige luxe om voor video communicatie apparatuur te kiezen die samenwerkt met Skype for Business.

Polycom

Polycom

Productiever werken met de kracht van video. Breng teams die verspreid zijn over de hele wereld met elkaar in contact met naadloze samenwerking via video.

Meer over Polycom

Logitech

Logitech

Tover elke ruimte om tot een vergaderruimte met de webcams, headsets en speakerphones van Logitech.

Meer over Logitech

Skype Starterskit

Skype Starterskit

Professionaliseer je video call met deze audio- en videokit voor laptop en desktop. Inclusief Logitech webcam, Plantronics speaker en Plantronics headset, nu voor €334,-

Bestel de Starterskit

Kickle

Kickle

Eenvoudig elk scherm transformeren naar een Skype for Business video conferencing systeem! Extra gebruiksvriendelijk in combinatie met de CTOUCH schermen.

Meer over Kickle

Voordelen Skype for Business

Bellen en video-chatten.

Schermen delen en eenvoudig content uitwisselen tijdens je videogesprek.

Aanwezigheid zichtbaar, zodat men weet of je kan videobellen.

Gebruiksvriendelijke interface.

Vertrouwd voor medewerkers en klanten.

Succesvol Skypen met klanten

Steeds meer bedrijven gebruiken de Microsoft collaboration oplossing Skype for Business (ook Lync genoemd). Skype for Business is zeer geschikt voor een-op-een videobellen via de eigen laptop. Wanneer je echter in de vergaderzaal wilt gaan video vergaderen zullen de webcam en de speakers van je PC niet volstaan. De videokwaliteit en de presentatiemogelijkheden van Skype for Business voldoen veelal niet aan de behoefte.

Beperkte lay-out mogelijkheden

Skype for Business biedt een beperkt aantal lay-out mogelijkheden. Als er meerdere deelnemers zijn, worden ze als miniaturen op het scherm getoond. Deelnemers komen dan zo klein in beeld, dat individuele mensen niet meer te onderscheiden zijn als de meeting vanuit een volle vergaderzaal is. Daarnaast vraagt het hosten van videoconferences met meerdere deelnemers in hoge resolutie een enorme CPU capaciteit, welke meestal niet beschikbaar is binnen een on-premise Lync omgeving (2010/2013) en niet beschikbaar gesteld wordt door Microsoft binnen een Office365.

On-premise, cloud of hybride oplossing

Naast de Lync/Skype for Business integratie oplossingen kunnen wij ook helpen met het uitrollen van Skype for Business in een on-premise, een cloud of een hybride inrichting. Een van onze ervaren consultants licht graag toe op welke wijze wij die ondersteuning kunnen bieden.

Professionele videotechniek

Qconferencing biedt de mogelijkheid om de Skype for Business omgeving te koppelen aan de videoconferencing systemen in de vergaderzaal of om de omgeving uit te breiden met apparatuur voor in de vergaderzaal. In sommige gevallen is dit mogelijk door de videoconferencing systemen individueel te koppelen aan het Skype for Business platform (on-premise of binnen Office 365). Deze kan dan vanuit de Buddy list door de gebruiker bij een videochat betrokken worden. Hierbij wordt de multi-point sessie nog steeds gehost op de Lync/S4B omgeving. Een meer gebruikt alternatief is het gebruiken van een publieke cloud dienst, als Lifesize Cloud of BlueJeans. Voor vergaderingen kunnen dan zowel Skype for Business gebruikers, deelnemers uit de vergaderzaal of externen eenvoudig meedoen per video.

Benieuwd welke Skype for Business oplossingen voor jou relevant zijn?