Pexip in het nieuws

Met alle aandacht in de media voor Microsoft Teams en Zoom, vergeten we bijna dat er nog andere videoconferencing platformen zijn die voor sommige organisaties ook een geweldige oplossing bieden.

Het afgelopen weekend was Pexip in het nieuws. Dit Noorse bedrijf dat nu een aantal jaren bestaat is dit weekend naar de beurs gegaan en zeer goed ontvangen. De koers schoot omhoog.

Naast specialist in Microsoft Teams en Zoom, is Qconferencing ook een partner van Pexip in Nederland. Pexip is beschikbaar in verschillende varianten: on-premise binnen je eigen netwerk, vanuit de Global Pexip cloud, of de door Qconferencing gehoste Nederlands private-cloud variant. Deze laatste optie wordt veel gebruikt door ziekenhuizen en banken in Nederland, die hier al een aantal jaar met grote tevredenheid gebruik van maken.

Pexip biedt niet alleen veilige en hoge kwaliteit videoconferencing (bijvoorbeeld voor het delen van medische beelden), maar ook de mogelijkheid om een koppeling te maken naar Microsoft Teams, Google Meet en vele andere platformen. Hierin is Pexip uniek.

Wil je meer weten over Pexip of het eens vrijblijvend proberen, neem dan contact met ons op.

Tags: