Pexip is een videoconferencing oplossing die past bij elke organisatie en elke technologie infrastructuur

Pexip kun je gebruiken op de manier die past bij de organisatie. Het platform geeft je de mogelijkheid om stapsgewijs van on-premise naar de cloud te verhuizen of om bestaande infrastructuur aan te vullen met extra functionaliteit. Het platform is interoperabel met vele videoconferencing oplossingen en beschikt over een zeer goede beveiliging.

De meest eenvoudige manier om Pexip in gebruik te nemen is om pexip als een service te gebruiken en simpelweg het aantal licenties af te nemen die je nodig hebt. In korte tijd beschikken al je werknemers over de functionaliteiten die zij nodig hebben. Pexip Cloud is een zeer goed beveiligd platform en je kunt eenvoudig inbellen met elk device en videoconferencing systeem. Content delen, inbellen vanaf een app, browser of conferencing systeem, FullHD beelkwaliteit en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie over Pexip.

Pexip account of volledig platform

Qconferencing biedt verschillende accounts. Kies voor het afnemen van een account in onze Qconferencing Pexip omgeving, welke AVG proof is en ISO 27001 gecertificeerd. Deze dienst wordt geleverd vanaf onze eigen servers in een beveiligd Equinix datacenter in Nederland. De look and feel van deze virtuele kamer kan gepersonaliseerd worden met de gewenste achtergrond en logo.

Ook kun je voor een eigen Pexip platform kiezen en deze dienst afnemen vanaf onze eigen datacenter of in je eigen datacenter of serverruimte. En Pexip kan zelfs in een Microsoft Azure omgeving draaien. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!

Voldoet aan GDPR regelgeving en is voorzien van een versleutelde verbinding

Pexip Infinity (Pexip als een service) ondersteunt de laatste standaarden van de videoconferencing industrie voor communicatie- en data-encryptie voor endpoints.  Het is mogelijk om een meeting te beveiligen met een pincode, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden om de verbinding optimaal te beveiligen afhankelijk van de videoconferencing oplossing en de infrastructuur die gebruikt wordt. Vraag een vrijblijvende gesprek aan voor meer gedetailleerde informatie over de veiligheidsmaatregelen die Pexip heeft voor de cloud, en de mogelijkheden die er zijn voor een on-premise installatie.

Pexip en Microsoft Teams Gateway

Pexip Cloud Video Interoperability voor Microsoft Teams is beschikbaar als een service, of on-premise vanaf het eigen datacenter op een publieke of private cloud. Pexip Gateway integreert native met de Microsoft Teams workflow. Als je een meeting plant vanuit Teams of Outlook dan worden automatisch inbeldetails voor de videoconferencing getoond en kan met een klik het videogesprek starten. Gebruikers zien dus geen andere omgeving en kunnen met Teams deelnemen aan een videoconferentie zoals zij gewend zijn.

Neem contact op met onze accountmanagers voor advies op maat.