Polycom MSR Series

Polycom MSR series is de nieuwe generatie Skype Room systemen en geeft de vertrouwde Skype for Business ervaring en uitstekende audio- en videokwaliteit die je gewend bent van Polycom. Je hoeft niet je eigen laptop te gebruiken om mee te doen aan de Skype for Business meeting, maar je kan inbellen vanaf de Polycom apparatuur. De serie is geschikt voor elk formaat meeting room, van huddle rooms tot grote conferentieruimtes. Verander elke ruimte in een meeting room met:

  • Skype for Business interface op de Surface Pro 4 geoptimaliseerd als touch controller op de vergadertafel
  • Polycom MSR Dock verbind met beschikbare room displays, audio en video apparatuur
  • Meeting starten met 1 aanraking op de touch controller
  • Na verbinden direct content op de laptop delen via hdmi
  • Start een Powerpoint presentatie bijgevoegd bij de invite voor het videogesprek

Voorzie je conferentiesysteem van goede audio met behulp van de Polycom RealPresence Trio. Deze speakerphone is niet te vergelijken met audioapparatuur uit de lagere prijsklasse en beschikt over innovatieve functionaliteiten zoals het uitfilteren van achtergrondgeluiden (Polycom NoiseBlock). 360 graden video en panorama view brengt de volledige vergadertafel in beeld en de handsfree speaker volgt automatisch het gesprek. Voor middelgrote en grote vergaderruimtes is de Polycom EagleEye MSR camera met 12x Pan-tilt-zoom (PTZ) de ideale camera. De EagleEye brengt uw gesprekspartners haarscherp in beeld en en beschikt over een scherpe focus. Kleine meeting rooms kun je voorzien van de Polycom MSR en completeren met een Logitech USB camera.

De Polycom MSR Serie is eenvoudig in gebruik. Het display start automatisch wanneer een persoon zich in de vergaderruimte bevindt. En dankzij de vertrouwde Skype omgeving kan deze videocommunicatie oplossing eenvoudig organisatie breed geïmplementeerd worden. De universele Skype Meeting App kan eenvoudig geupdate worden en meetings kunnen vanaf de Surface Pro 4 (draait op Windows 10) gemonitord en gemanaged worden via de Operations Management Suite.

Meer informatie over de eenvoud en het gebruiksgemak van de Polycom MSR Serie? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie bij ons op kantoor of op uw werkplek.