Schermen delen, whiteboarden en samenwerken met Pano

Polycom Pano is de nieuwste oplossing van Polycom om draadloos te presenteren, Je kunt eenvoudig verbinden met je pc, tablet of smartphone en daarna word je met enkele stappen door het verbindingsproces geleid.

Polycom Pano is eenvoudig te installeren. Vertrouwde programma’s zoals Apple Airplay of Windows Miracast, zijn beschikbaar op elk apparaat met een iOS besturingssysteem en Windows (vanaf Windows 8) en dat werkt heel handig. Verder is het ook mogelijk om gebruik te maken van de bekende en veilige HDMI-verbinding.

Wat mag je verwachten van Polycom Pano?

  Snel en simpel verbinden vanaf elke laptop of

met de Pano App met tablet en smartphone

  4 schermen tegelijkertijd in de 4K beeldresolutie

  Accentueer je punten met de exclusieve ‘magic highlighter’*

  Maak notities op het whiteboard canvas*

  Hoge resolutie video’s afspelen tot 60fps

  Device management overal in de cloud beschikbaar

*Deze functionaliteit is alleen beschikbaar met gebruik van een touch screen of door het aansluiten van een muis op de Pano. Touchscreens zijn apart verkrijgbaar. Na het instellen van de resolutie via de Pano-admin was het draadloos presenteren een succes op het scherm van CTOUCH.

Minimale latency en annoteren met het touch screen

Bij draadloos presenteren wordt het beeld van de presentator gespiegeld op het aangesloten scherm (“mirroring” genoemd), zo ook bij de Pano. Mirroring brengt een kleine vertraging met zich mee tijdens het presenteren. Er zijn natuurlijk al tal van oplossingen bekend bij Qconferencing, maar bij geen van die oplossingen was de vertraging zo klein als bij de Pano; eigenlijk minimaal. Zowel met Apple als met Windows apparaten konden we al binnen enkele seconden content delen, en naast AirPlay en Miracast kan een gebruiker tevens kiezen voor de Pano app. Het live annoteren op het touch screen werkt perfect, ook wanneer er meerdere presentatoren zijn.

Meer weten over draadloos presenteren?