Polycom Studio, een krachtige USB video bar vol technologie

Polycom Studio is een krachtige USB video bar, speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimten en bevat tientallen jaren audio- en videotechnologie. De Polycom Studio verbind je eenvoudig met je laptop met behulp van een USB-kabel. In een seconde heb je toegang tot functies zoals het traceren van de spreker, automatische framing en noiseblock, zodat vergaderingen als een echte persoonlijke ervaringen aanvoelen. Een mooie all-in-one oplossing, weinig kabels en geen losse microfoon, waardoor hij zeer geschikt is voor kleinere vergaderruimtes.

Via USB verbinden, plug and play
Neem je eigen laptop mee naar de vergaderruimte en verbind eenvoudig via een USB (zowel geschikt voor 2.0 als 3.0) met de video bar. Elke deelnemer kan aan de videomeeting meedoen vanaf de eigen laptop zonder in te leveren op audio en videokwaliteit. Videobellen zoals je gewend bent dus, en geen tijdsverlies door uitleg, gebruikershandleidingen en geknoei met kabels of software installaties.

Automatic framing en speaker tracking
De camera beschikt over een 4k lens, een kijkhoek van 120 graden en 5x zoom en brengt automatisch de deelnemers in beeld, zodat alle gezichtsuitdrukkingen goed zichtbaar zijn en de vergaderruimte intiemer aanvoelt. De camera toont eerst de hele groep en brengt deelnemers goed in beeld, of je nu met 2 of 6 mensen voor de camera plaatsneemt. Zodra een deelnemer het woord neemt zoomt hij automatisch in op deze spreker. Gezichtsuitdrukkingen en de lichaamstaal van de spreker zijn daardoor goed zichtbaar voor alle deelnemers, zodat zijn of haar boodschap zo volledig mogelijk overkomt.

Geen last van achtergrondgeluiden en goed audiobereik
De pick-up range van de Studio is 3,7 meter en beschikt over echo cancellation waardoor achtergrondgeluiden gefilterd worden.

Gebruikt Polycom Studio met elk gewenst platform
Het zal niet meer gebeuren dat je een vergaderruimte inloopt waar videoconferencing oplossingen beschikbaar zijn die niet met je gewenste platform samenwerken. Polycom Studio werkt namelijk op elk device, omdat je vanaf de eigen laptop het videogesprek start. Deze oplossing werkt met alle bekende programma’s zoals Microsoft teams, Bluejeans, Cisco Webex en Zoom.

Benieuwd naar de prestaties van de Polycom Studio? Hij staat bij ons klaar in de demoruimte in Diemen of maak een afspraak met een van onze videocommunicatie specialisten voor een demo bij jou op kantoor.

  • Wij proberen binnen 2 uur contact met je op te nemen indien je verzoek tijdens kantooruren (ma t/m v, tussen 8u en 18u) is ingediend. Buiten kantooruren reageren wij in ieder geval de eerstvolgende werkdag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.