Ontdek de verbluffende HD Voice kwaliteit van de Polycom Voxbox

Polycom heeft een nieuwe Bluetooth USB speakerphone op de markt gebracht: de Polycom Voxbox! Deze speakerphone heeft 4 microfoons en is ontworpen voor groepsgesprekken zodat discussies helder worden opgenomen, ook als er meerdere mensen aan het praten zijn. De Voxbox plaats je eenvoudig op een tafel en kun je eenvoudig meenemen naar je meetings. Koppel de speakerphone via Bluetooth (tot 10 apparaten) of via een USB-ingang (USB 2.0), zonder installatie van software.

Eigenschappen:

• Deze microfoon filtert achtergrondgeluiden met de Noiseblock technologie;
• Interoperabiliteit met vele applicaties. Verbind met je smartphone, tablet of pc;
• IP64 stof- en waterresistentie waardering, bescherming tegen stofophoping of per ongeluk morsen (zie het filmpje ter illustratie!);
• Overal mee te nemen door het compacte design (11x11x2.5 cm).

De Polycom Voxbox is een ultra compacte speakerphone, met goede audioprestaties. De Voxbox combineert een modern, draagbaar design met draadloze Bluetooth koppeling en USB connectiviteit en levert niet in op de Polycom HD Voice kwaliteit. De speaker levert 83 dB aan volume en de microfoons hebben een bereik van 3 meter. Deze speakerphone kan vanaf de aankomende maand geleverd worden door Qconferencing.

De Voxbox is ook als pakket te koop, onder de naam MSR-100, dat geschikt is voor huddle rooms. Het MSR-100 pakket bestaat uit de Surface Pro tablet, MSR Dock, 1080p webcam en Voxbox. Afhankelijk van de wensen en gebruik kan men ook zelf een pakket samenstellen. Zo kun je de Voxbox verbinden met je laptop en een goede USB-camera, zoals Logitech c930e of Logitech Brio.