Bezoek onze demoruimte en test onze Skype for Business zelf!

Microsoft Skype for Business is het meest gebruikte Unified Communications platform ter wereld. Hiermee kun je gemakkelijk en effectief communiceren met collega’s en klanten. Skype ondersteunt chat, audiogesprekken, videocommunicatie en toont de beschikbaarheid van contactpersonen.

Lees onze 5 stappen om Skype tot een succes te maken binnen jouw organisatie en bekijk de meest populaire en gebruiksvriendelijke Skype for Business oplossingen. Uiteraard helpen wij je graag met ieder vraagstuk en kun je altijd contact met ons opnemen voor een afspraak en een bezoek aan de Skype for Business demoruimte.

Optimaal benutten van Skype for Business

Veel organisaties hebben het Office365 pakket ingekocht en daarmee hebben medewerkers ook kosteloos toegang tot een Skype for Business basisaccount. Maar hoe kun je optimaal gebruik maken van dit platform, zowel vanaf de eigen werkplek, thuis of vanuit de meeting room? Heb je vragen als; Hoe kan ik een ruimte inrichten die geschikt is voor Skype for Business? Kan ik bestaande videoconferencing systemen gebruiken? Kan ik met mijn eigen device deelnemen? Qconferencing krijgt deze vragen dagelijks en wij adviseren je graag met goede oplossingen waar wij zelf ervaring mee hebben.

Polycom RealPresence Trio Family

De Polycom RealPresence Trio 8800 is zeer geschikt voor middelgrote- tot grote vergaderruimtes. De Skype for Business client draait op de Visual+ box (mini pc) waardoor het niet nodig is om de eigen laptop mee te nemen! De speakerphone is van uitstekende kwaliteit en geschikt in grote ruimtes door de pickup range van 6 meter. De Trio 8800 kan worden gecombineerd met de EagleEye MSR USB Camera (12x zoom) of in combinatie met de Polycom RealPresence Group Series. Je kunt draadloos presenteren en content delen met gebruik van een HDMI kabel. De Polycom Trio zal continu verder ontwikkeld worden, waarbij de Trio zelf de basis blijft en daarmee als het ware een smartphone wordt voor elk type vergaderruimte.

Polycom RealPresence Group Series

De Polycom RealPresence Group Series is de meeste verkochte professionele videoconferencing lijn van Polycom. De GroupSeries is er in veel varianten en is naar wens uit te breiden met diverse microfoon, camera’s  en andere accessoires. De Group is nu direct aan Skype for Business te koppelen en wordt dan feitelijk een gebruiker binnen uw Skype for Business omgeving. Met het grote bedieningspaneel op tafel kan door middel van één druk op de knop een meeting invite worden geaccepteerd of kan men deelnemen aan een vergadering met mensen buiten de organisatie. Met de toevoeging van de touchpanel wordt het gebruik versimpeld en biedt de Group Series de mogelijkheid zowel draadloos als bekabeld content te delen.

Logitech Smartdock met Flex en de Logitech MeetUp

Logitech Smartdock maakt videoconferencing in elke ruimte mogelijk en elke vergadering kan starten met één handeling. Door de simpele inrichting van het touch screen lukt het iedereen binnen no-time een meeting te starten. Met de toevoeging van de Logitech MeetUp (camera & speakerphone in één) is deze set heel geschikt voor middelgrote ruimtes. De Camera heeft een superbreed gezichtsveld van 120 graden en content kan je gemakkelijk delen met gebruik van een HDMI kabel. De stand van de camera kun je eenvoudig instellen met een afstandsbediening.

CTOUCH Leddura 2Meet

Touch screens zijn niet meer weg te denken uit de meeting room. CTOUCH Leddura 2Meet is een complete Skype for Business oplossing en met deze standalone oplossing is elke gewenste ruimte Skype-meeting ready! Naast het voeren van videogesprekken is het namelijk ook mogelijk om draadloos content te delen en aantekeningen te maken op de zeer complete whiteboard applicatie, zelfs wanneer je in een Skype for Business meeting zit, zodat de andere deelnemers live meedoen. De ideale oplossing voor onder andere scrum meetings! Het scherm beschikt over geïntegreerde microfoons en krachtige JBL speakerboxen. En je hebt de vrijheid om elke USB camera toe te voegen voor de ideale videoconferentie ervaring, zodat deze oplossing geschikt is voor kleine of middelgrote vergaderruimtes.

Bring Your Own Device

Het komt steeds vaker voor dat medewerkers in een meeting room met de eigen laptop een Skype for Business call wil opstarten. Ook in die gevallen is het gewenst om high-end videoconferencing apparatuur te hebben die eenvoudig in gebruik te nemen is. Een makkelijk maar goed instapmodel is de Logitech Group, met een goede speakerphone en een PTZ camera. Op zoek naar een camera en een speakerphone in één? Dan zijn de Logitech MeetUp (geschikt voor huddle rooms) en de Yamaha CS-700 (geschikt voor middelgrote ruimtes) passende producten om een ruimte mee in te richten.

Lees meer over de 5 stappen naar een succesvolle Skype ervaring!