Stagiair Marketing en Communicatie (HBO niveau – stageduur 5 mnd)

Wie is Qconferencing?
Qconferencing is al meer dan 17 jaar actief in de markt van audiovisuele communicatie. We richten vergaderzalen in met gave apparatuur, maar leveren ook software voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, zodat artsen onderling of met patiënten kunnen communiceren per video. We hebben elke dag plezier in ons werk en zijn trots op de projecten die wij voor onze klanten mogen uitvoeren.

Wat worden jouw taken tijdens de stage?
Tijdens je stage werk je nauw samen met de Marketing Manager en Product Manager. Je gaat bijdragen aan de volgende werkzaamheden:

– Het actueel houden van onze website
– Productpagina’s optimaliseren voor onze webshop
– Het schrijven van SEO vriendelijke teksten
– Google Adwords campagnes analyseren en strategie mede bepalen
– Google Analytics gegevens analyseren
– Social Media strategie optimaliseren en berichten plaatsen op onze social media kanalen
– Meedenken in het optimaliseren van foldermateriaal

Wat bieden we?
Meewerken in een ambitieus team gedurende 5 maanden en het maximale uit je stage halen. Je inzet wordt beloond met een passende stagevergoeding. De startdatum van je stage is in overleg.

Waarom jij?
Jij volgt een hbo-opleiding Multimedia & Marketing, Communicatie, Marketing & Communicatie of Commerciële Economie en je zit in het derde leerjaar van de studie. Je bent gemotiveerd en 5 maanden lang 32 uur per week beschikbaar. Verder heb je affiniteit met Audiovisuele oplossingen en/of videocommunicatie en je beschikt over kennis van online marketing.

Meer informatie?
Heb je vragen over deze stage? Stel je vragen per e-mail en neem contact op met Carmen Kemink voor meer informatie, carmen.kemink@qconferencing.net