Video communicatie apparatuur| Q-Gear

Optimaliseer je gebruikerservaring door de inrichting in de overlegruimtes te verbeteren en investeer in goede audio video apparatuur! Een professioneel videocontact met klanten en collega’s is de presentatie van je bedrijf.

Een goede inrichting van de vergaderruimtes, van kleine spreekkamer tot boardroom, collegezaal of auditorium, is van groot belang om video conferencing een succes te maken binnen een organisatie. Door technologische ontwikkeling, zowel van de video conferencing apparatuur (zoals de camera) als van de schermen, is het uitrusten van een ruimte met video communicatie-apparatuur veel eenvoudiger, maar ook veel minder kostbaar dan voorheen. De drempel om meer ruimtes uit te rusten met een video communicatiesysteem is veel lager.

Verschillende merken bieden verschillende oplossingen en functionaliteiten. Recente ontwikkelingen hebben niet alleen gezorgd voor lagere kosten voor video communicatie-apparatuur, maar ook voor grote verbeteringen qua beeldkwaliteit en gebruiksgemak.

Qconferencing levert niet alleen de video conferencing apparatuur maar heeft ook veel ervaring met de volledige audio visuele inrichting van ruimtes, van persoonlijke kantoren tot zalen voor honderden mensen. Denk hierbij ook aan aansturing van licht en zonwering, Wireless presenteren, spraak gestuurde camera’s etc. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Advies

Videodiensten

Installatie

Support