Installatie & Training | Q-Deploy

Zorg voor een maximale return on investment door een goede installatie, maar ook een goede training van gebruikers en ondersteunend personeel.

Na de keuze voor een video platform en de inrichting van de vergaderkamers, de zogenaamde “design fase”, is het tijd voor de uitrol, de “build fase”. Qconferencing zorgt voor de volledige afhandeling van de installatie en configuratie! Qconferencing’s technische afdeling heeft een naam hoog te houden als het aankomt op het afleveren van hoge kwaliteit installaties. Die kwaliteit zit niet alleen in het goed werkend maken van de apparatuur, maar ook in het verzorgen van een mooi afgewerkte installatie. Geen kabels los over de vloer, geen losse eindjes. Qconferencing zorgt voor een aflevering naar tevredenheid.

Qconferencing verzorgt zowel de levering als de installatie wereldwijd voor haar klanten. Na de installatie is het van belang dat de nieuwe oplossing zo goed mogelijk geadopteerd wordt door de organisatie. De gedane investering moet immers tot een maximaal resultaat leiden.

Een Customer Relations Manager van Qconferencing helpt met het maken van een adoptieplan en zorgt uiteraard voor de juiste instructies en trainingen; admin trainingen voor de IT organisatie en gebruikerstrainingen voor de mensen die er mee moeten gaan werken, via het web of op locatie.

Daarnaast volgt de Customer Relations Manager ook het gebruik van de oplossing na de eerste uitrol. Wordt er wel efficiënt gebruik gemaakt van de oplossing, kunnen er zaken beter, zijn de gebruiker tevreden? Allemaal vragen die op regelmatige basis gesteld en gezamenlijk beantwoord worden. Zo investeren wij in een lange termijn relatie en een tevreden klant.

Advies

Videodiensten

Apparatuur

Q-Care