Microsoft Teams Informatiesessie op di 14 mei

Voor veel organisaties is Microsoft Teams de nieuwe samenwerkingsoplossing. Om de videocommunicatie van Teams ten volle te kunnen benutten is er aandacht nodig voor inrichting van de vergaderzaal met apparatuur die deel kan nemen aan een Teams sessie. Kwaliteit van het beeld en geluid moet uitstekend zijn en de video-conferentie gemakkelijk en laagdrempelig in het gebruik. Dan pas zal de organisatie de videocommunicatie gaan omarmen en er profijt van hebben.

Oplossingen gebaseerd op Windows10 of bridging oplossingen
Op dit vlak zijn door verschillende leveranciers al mooie oplossingen ontwikkeld. Zowel oplossingen die op een Windows10 gebaseerd zijn voor in de vergaderzaal, als zogenaamde gateway of bridging oplossingen die het deelnemen van traditionele videoconferencing systemen (SIP/ H.323) aan een Teams sessie mogelijk maken.

Meld je aan voor de Teams Informatiesessie op dinsdag 14 mei
Qconferencing levert niet alleen alle oplossingen, maar kan jullie organisatie ook helpen met het maken van de juiste keuzes. Meld je aan voor onze Teams informatiesessie, dinsdag 14 mei van 10-12 met aansluitend een lunch. Wij zullen verschillende oplossingen demonstreren en best practices met je delen. Geïnteresseerd? Schrijf je snel in voor deze interessante dag, 14 mei op kantoor van Qconferencing in Diemen.