Vacature: Junior Sales Medewerker (M/V)

Ons bedrijf
Qconferencing is een kleine organisatie (20 personen) gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van hoogwaardige videocommunicatie producten en diensten. Qconferencing is een no-nonsense bedrijf, laagdrempelig, klantgericht en vooral praktisch ingesteld. Wij leveren aan grote bedrijven, ziekenhuizen en start-ups.
Ons mooie kantoor is gevestigd in Diemen, net buiten de ring van Amsterdam. We zijn een informele organisatie met betrokken enthousiaste en sociale medewerkers. Naast goed samenwerken ondernemen we als team ook flink wat sociale, sportieve of maatschappelijke activiteiten.

Wie zoeken we?
Naast de sterke groei uit bestaande klanten binden we veel nieuwe klanten aan ons vanuit verschillende kanalen. De bestaande grote klanten hebben een vaste accountmanager. Voor de nieuwe bedrijven en organisaties die wij graag tot nieuwe klant promoveren zoeken we uitbreiding van ons sales team. De voorkeur gaat uit naar iemand die zich op termijn verder wil ontwikkelen tot een accountmanager en die met veel energie aan de slag gaat met het opvolgen van alle kansen die voorbij komen.
De kennis van de producten is een absolute vereiste om succesvol te kunnen verkopen. We zoeken daarom een nieuwe collega die affiniteit heeft met onze producten (AV/IT/Telecom).

De werkzaamheden zullen bestaan uit:
• Nabellen van leads en webshop klanten.
• Intern en extern aanspreekpunt zijn voor sales gerelateerde vragen.
• Offertes uitbrengen en opdrachten binnenhalen.
• Demonstraties en presentaties geven: meedenken met de klant en voorstellen doen die aansluiten bij de eisen en behoeftes van de klant.

Als sterke punten beschik je over een actieve werkhouding, bent ondernemend en hebt een sterke commerciële benadering. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, een doorzetter, enthousiast en je denkt in kansen. Je hebt een positieve instelling en een hands-on mentaliteit.

Vereisten
Afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau (bijv. Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Marketing en Communicatie).
2 jaar werkervaring in de sales met aantoonbare resultaten.
Affiniteit met AV/IT /Telecom.
Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels).
Rijbewijs

Condities
Jaarcontract wat bij goed presteren na een jaar voor onbepaalde tijd wordt verlengd
Goed basissalaris
Bonus op basis van persoonlijke targets
Pensioenplan
Laptop en telefoon van de zaak

Heb je interesse in de vacature neem dan contact op met werken@qconferencing.net