Hardware kits voor Zoom

in de vergaderruimte

Qconferencing biedt zeer gebruiksvriendelijke oplossingen voor in de vergaderzaal. Met Zoom Rooms transformeer je iedere ruimte tot een moderne meeting ruimte, ingericht op het nieuwe samenwerken. Met de juiste Kit heb je snel toegang tot de functionaliteiten van Zoom.

Poly Studio X30

Poly Studio x30 is een all-in-one videobar voor kleine vergaderruimtes en speciaal geconfigureerd voor Zoom Meetings. In een mum van tijd maak je van de vergaderruimte een Zoom Room en beschik je over hoge kwaliteit videobeeld en audio. De Poly Studio x30 beschikt over 4 geïntegreerde speakers en een 4k camera met 4x zoom.

All-in-one; the videobar met touch paneel en een LED scherm is de enige hardware die je nodig hebt

Ideaal voor kleinere vergaderruimtes (tot ca. 6 deelnemers)

4k Camera met 4x zoom en automatische framing en stem tracering

Zoom zit al ingebouwd in de Poly Studio x30. Je kunt Zoom meetings dus direct vanaf een touch screen starten, zoals de CTOUCH Leddura 2Share essentials. Ook kun je een set samenstellen van een LED scherm en deze bedienen vanaf het 8 inch Poly TC8 touch paneel. Ook zit er een systeem voor draadloos presenteren in, dus je hoeft geen dure oplossing er bij te kopen! Met gebruik van Zoom Content Sharing, AirPlay, Miracast en de Polycom Content App kun je snel vanaf je device content delen.

Poly Studio x30 kan overigens ook voor andere videoconferencing platforms gebruikt worden en opereert op basis van SIP en H.323-interoperabiliteit. Microsoft Teams zal naar verwachting in de loop van dit jaar ook ondersteund worden door de Poly Studio x30.

Voor grotere vergaderruimtes (tot ca. 10 deelnemers) heeft Poly de Studio x50 op de markt gebracht. De 4k camera van deze videobar heeft 5x Zoom en een brede kijkhoek van 120 graden, om alle deelnemers goed in beeld te brengen. Hij beschikt over 2 stereospeakers en maar liefst 7 ingebouwde microfoons. En je kunt 2 schermen aansluiten op de Poly Studio x50. Kortom, een perfecte videoconferencing set voor middelgrote vergaderruimtes.

Yealink CP960 UVC50 en UVC80

Yealink heeft twee mooie hardware kits voor Zoom. UVC 50 (zie afbeelding) is een driepoot met mini pc, bedieningspaneel, camera (5x optische zoom en PTZ), 3 ingebouwde microfoons met een bereik van 6 meter en optioneel kunnen 2 draadloze microfoons toegevoegd worden. UVC 50 is geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes en voor grotere ruimtes is de UVC80 een passende oplossing, vanwege de sterkere camera (12 keer zoom) en standaard bijgeleverde microfoons. Benieuwd naar deze oplossingen? Plan een bezoek aan onze demoruimte nabij Amsterdam.

Logitech Rally Kit met Logitech Tap 

Logitech Rally is de absolute oplossing als je op zoek bent naar een PTZ USB camera met meer kwaliteit. De camera toont ultra HD beeldkwaliteit, heeft een kijkhoek van 90 graden en een optische zoom van 15x. Kortom een oplossing die in elke professionele omgeving past. RightSense is een functionaliteit die automatisch inzoomt op de deelnemers en corrigeert de beeldoriëntatie automatisch indien deze verandert. RightLight is een functie voor een optimale lichtbalans van de camera. Al deze functionaliteiten zorgen voor een eersteklas USB camera die alle deelnemers zo goed mogelijk in beeld brengt tijdens de meeting. De speakerbar maakt de set compleet samen met de Logitech Tap die voorziet in eenvoudige bediening met de Zoom layout.

iPad met Heckler standaard en Polycom Studio Kit

Deze set-up wordt bediend met een iPad, gecombineerd met de Polycom Studio en wordt aangestuurd door een mini-pc die achter het scherm geplaatst wordt. De Polycom Studio is een krachtige USB video bar, speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimten en bevat tientallen jaren audio- en videotechnologie. De Polycom Studio is een all-in-one device, met 2 speakers, een microfoon en een camera. Een extra plus is dat hij bevestigd kan worden aan het scherm, maar ook op een voet geplaatst kan worden voor een ideale camerahoogte. De iPad heeft een mooie stevige standaard van Heckler en functioneert als touch paneel. De bediening is ‘dummy proof’ en zoals je gewend bent van zoom. Het is eenvoudig om een meeting te starten, het interne adressenboek te bekijken, de geplande meetings in de agenda inzien, draadloos presenteren of een audiogesprek te starten.

D7 all-in-one oplossing van DTEN

D7 is de all-in-one Zoom Rooms oplossing van DTEN met een interactief whiteboard. Het startscherm toont de vertrouwde iconen van Zoom zodat een video meeting starten, meetings plannen, draadloos presenteren, adressenboek, audiocalls en de whiteboard functionaliteit direct toegankelijk zijn. Het touchscreen bedien je met een aanraking op het scherm of met de styluspen, die altijd binnen handbereik is met de stijlvolle houten houder onder het scherm. D7 kan aan de wand gemonteerd worden, maar met de Heckler Mobile Stand (voor 55 inch scherm) rol je de D7 met gemak naar elke gewenste ruimte.

4K Camera beschikt over een kijkhoek van 86 graden

Geïntegreerde 2-channel speakers met goede audiokwaliteit

16-elementen microfoon voor het optimaal opnemen van stemgeluid

Filtering van achtergrondgeluiden en echogeluid in Zoom Rooms meetings

Scherm van slechts 1.3 cm dik en een gewicht van 22 kg

Stijlvolle houten houder voor styluspen

Polycom Trio 8800 Zoom Kit

Om het optimale uit Zoom Rooms te halen is het nodig om kwalitatieve apparatuur beschikbaar te hebben in de vergaderruimte. Gebruik daarvoor de Polycom Trio 8800 (microfoon met 6 meter bereik), in combinatie met een Dell Optiplex PC en Polycom EagleEye MSR camera (12 keer zoom). Deze oplossing toont de vertrouwde Zoom omgeving en zorgt voor een consistente video-ervaring en intuïtieve bediening.

Gemakkelijk draadloos presenteren

One-touch-join indien je meetings boekt

Wijzig de stand van de camera met behulp van het touchpanel

Rijk audiogeluid met een volume tot wel 92db

Camera tevens uitermate geschikt voor grotere ruimtes dankzij 12x zoom

Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 2 uur contact met je op.