Zoom security webinar | do 7 mei 15.30-16.30 | gratis inschrijving

Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, proberen wij als Qconferencing de Zoom gebruikers verder mee te nemen in het gebruik van het platform. Na een aantal succesvolle webinars, gaan wij op 7 mei as in op de Security topics rondom Zoom.

Als gevolg van het grote succes van Zoom in deze corona tijd wordt er nu extra veel aandacht besteed aan de privacy en veiligheid van Zoom. Dit zorgt ervoor dat Zoom nog meer aandacht heeft voor deze aspecten en dit komt de veiligheid van Zoom ten goede. In de meeste gevallen is er ook sprake van onjuiste berichtgeving en ook deze berichten worden helaas in de huidige tijd zeer snel opgepikt door de pers en ontstaat er een negatief beeld omtrent de security en privacy van Zoom die vaak onterecht is. Zoom heeft zeer adequaat gereageerd op de kritiek die het in de media krijgt en heeft in de afgelopen weken zijn reeds de nodige aanpassing gedaan.  

Qconferencing neemt jullie in dit webinar graag mee in de issues die hebben gespeeld en wat Zoom daaraan heeft gedaan. Zoom zelf zal vertegenwoordigd zijn in de persoon van Axel Albrecht, Manager Sales Engineering binnen het bedrijf. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen en reiken we de handvaten om je eigen meetings veilig(er) te maken.  

Vind je het interessant om alles te weten te komen over dit onderwerp? Schrijf je dan snel in via https://qconferencing.zoom.us/webinar/register/5715882305851/WN_nH5wROKvQU64ksYiu9a6Jw zodat je binnen een uur volledig bijgepraat bent.

Uiteraard is ook deze sessie interactief, dus je krijgt de mogelijkheid vragen te stellen. Tot dan!