Junior Product Manager (16/24u)

Qconferencing helpt steeds meer klanten met videoconferencing oplossingen en voor het juist neerzetten van ons productportfolio en onze marketingactiviteiten hebben we hulp nodig. Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?

Qconferencing is al bijna 20 jaar actief in de markt van videocommunicatie. We richten bij commerciële organisaties meeting rooms in met gave apparatuur, maar leveren ook software voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, zodat artsen onderling of met patiënten kunnen communiceren per video. We hebben elke dag plezier in ons werk en zijn trots op de projecten die wij voor onze klanten mogen uitvoeren. We zijn een enthousiast en goed samenwerkend team. Op kantoor lunchen we elke dag samen, maken we flauwe grappen en ondernemen we regelmatig leuke activiteiten met elkaar.

Wat worden jouw taken?

Door de snel veranderende en altijd in beweging zijnde videoconferencing markt, is het nodig het Q-portfolio strak bij de houden. Daarvoor hebben we iemand nodig die zowel aan de product management kant, als aan de online kant de handen uit de mouwen kan steken. Belangrijk onderdeel daarvan voor 2020 zijn tevens de Q-website en je krijgt verantwoordelijkheid over het beheer van onze webshops. Je komt in een 4 mans team, waar een ieder zijn/haar eigen taken heeft maar toch nauw mee zal gaan samenwerken. Tevens zal je regelmatig schakelen met marketing/communicatie. Tot je taken behoren:

  • Productdocumentatie opstellen
  • Nieuwe producten testen en klaar maken voor verkoop
  • Bijhouden informatie van alle lopende producten
  • Beheren van de webshops
  • Content beheer website en webshops

“De videoconferencing markt is constant in beweging en dat maakt het interessant bezig te zijn met de producten. Daaraan gekoppeld is online steeds belangrijker en is de knowhow die ik heb opgedaan aan de productkant, zeer relevant voor onze website en webshops.” – Kishwar, Product Manager Q

Waarom jij?

Jij hebt HBO werkniveau en een hands-on mentaliteit. Je hebt affiniteit met techniek en je vindt het leuk om in een kennisintensieve omgeving te werken, waarbij een hoog kennisniveau nodig is om de collega’s en klanten goed te kunnen helpen met hun vraagstukken en implementaties. Daarnaast vind je het leuk je bezig te houden met websites, webshops en alles wat daarbij komt kijken. Je zoekt dus een baan met veel afwisseling, waarbij je zowel operationele als marketing taken in je pakket hebt.

Wat bieden we?

  • Een goed salaris passend bij de functie
  • Mobiele telefoon en laptop van de zaak
  • Een gevarieerd team, met leuke collega’s en een informele werksfeer

Je woont in de omgeving Noord Holland/Utrecht en bent in het bezit van rijbewijs B. Dit is een functie voor 16/24 uur per week (in overleg meer mogelijk).

Ben jij de commerciële duizendpoot (16/24u) die wij zoeken? Stuur dan je CV naar werken@qconferencing.net. Heb jij nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op via werken@qconferencing.net of 020-6080055.