Zakelijke videocommunicatie voor elk formaat vergaderruimte

Qconferencing is gespecialiseerd in zakelijke videocommunicatie en kan elk formaat vergaderruimte inrichten. Daarnaast leveren we oplossingen zodat mensen eenvoudig draadloos kunnen presenteren, of een meeting room kunnen boeken. En denk ook aan narrowcasting bij de receptie of de koffiehoek. Wij zijn je daarbij wereldwijd van dienst met lokale installatie en support.

Over Qconferencing

Gecertificeerde videocommunicatiespecialisten begeleiden je bij het gebruik van de apparatuur en zorgen ervoor dat jouw organisatie de voordelen optimaal benut. We geloven in de meerwaarde van videocommunicatie voor jouw organisatie. Wij zijn een ambitieus team en we helpen je graag om je doelen te verwezenlijken!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

Onze historie

Qconferencing is opgericht in 2000 door Eckart Wintzen, een IT ondernemer en management goeroe, die zijn kapitaal investeerde in “groene “ projecten. Eckart was zijn tijd vooruit en zag in dat we ook zakelijk onze footprint op de aarde moeten beperken en voegde daad bij het woord, een soort Elon Musk, maar dan op Nederlandse schaal.

Zo heeft Qconferencing de Eyecatcher ontwikkeld, een videoconferencing apparatuur met de camera achter het doorzichtige scherm (een soort transparante led maar dan 20 jaar eerder) waardoor je elkaar echt recht in de ogen kijkt.

In 2013 heeft Qconferencing onder leiding van een nieuw directieteam een nieuwe impuls gekregen en is de focus komen te liggen op de Cloud videodiensten. Nog nooit is videoconferencing zo populair geweest en Qconferencing is er trots op daar een steentje aan bijgedragen te hebben.

Het Team

Qconferencing bestaat uit een groep enthousiaste en betrokken professionals. De diversiteit van het team en onze gedrevenheid zorgen ervoor dat de meest complexe opdrachten een succes worden. Q is een sociale organisatie. We lunchen samen en ondernemen met regelmaat leuke activiteiten.

Projecten

Qconferencing is trots op de mooie projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben mogen doen. Naast de levering en installatie van videoconferentie systemen en andere AV toepassingen heeft Q ook bij klanten een adviserende rol vervuld waarbij samen met de klant de beste oplossing werd bepaald.

Hulp nodig om Unified Collaboration Solutions succesvol in te zetten?

Visual Communication Solutions

Qconferencing levert het totaalpakket videocommunicatie oplossingen en is leverancier van betrouwbare merken. Alle videodiensten zijn eenvoudig, veilig en veelal compatibel met Skype for Business. Afhankelijk van je wensen en bestaande IT-omgeving kan Q ook zorgen voor de inrichting van je vergaderruimtes. Tijdens en na installatie bieden we training en support, zodat videocommunicatie optimaal benut wordt binnen de organisatie.

Duurzaam ondernemen

Videocommunicatie draagt bij aan een duurzamere omgeving en voorkomt een onnodig vliegreis en/of autorit. Onze bedrijfsprocessen zijn ook ingericht op milieuvriendelijk, zoals het recyclen van batterijen, elektronische apparatuur en inktcartridges. Qconferencing vindt het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en onze medewerkers nemen jaarlijks deel aan vrijwilligersprojecten.

ISO certificering en AVG/GDPR regelgeving

Diensten en hardware zijn vaak voorzien van beveiligingssoftware, maar als een medewerker ondoordacht omgaat met privacy gevoelige klantgegevens (bijvoorbeeld door gegevens op een usb-stick te plaatsen) dan is dit geen garantie dat gegevens beschermd blijven. Binnen onze organisatie zijn wij ons hier van bewust. Elke maandmeeting besteden we aandacht aan het waarborgen van de privacy van onze klanten. Onze diensten zijn ISO gecertificeerd en voldoen aan de GDPR regelgeving.

Qconferencing Management Team

Jesse van Straaten

Algemeen Directeur

Mans Lejeune

Commercieel Directeur zakelijke markt

Pieter Peletier

Commercieel Directeur medische markt