VACATURE (SENIOR) ACCOUNT MANAGER

Ons bedrijf
Qconferencing is een kleine organisatie (+/- 25 personen) gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van hoogwaardige videocommunicatie producten en diensten (collaboration / unified communication). Qconferencing is een no-nonsense bedrijf, laagdrempelig, klantgericht en vooral praktisch ingesteld met een hele goede naam in de markt. Wij leveren aan grote bedrijven, ziekenhuizen en scale-ups en zijn erg trots op ons klantenbestand.
Ons mooie kantoor is gevestigd in Diemen, net buiten de ring van Amsterdam. We zijn een informele organisatie met betrokken enthousiaste en sociale medewerkers. Naast goed samenwerken, ondernemen we als team ook flink wat sociale, sportieve of maatschappelijke activiteiten.

Wie zoeken we?
Naast de sterke groei uit bestaande klanten binden we veel nieuwe klanten aan ons vanuit verschillende kanalen. Dit betekent dat er steeds meer klanten zijn die beheerd moeten worden om ze goed te bedienen en hun business gegund te krijgen.
De kennis van de producten is een absolute vereiste om succesvol te kunnen verkopen. We zoeken daarom een nieuwe collega die affiniteit heeft met onze producten (AV/IT/Telecom) en ervaring in een sales positie in deze richting.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:
• Onderhouden van relatie met contactpersonen bij bestaande klanten
• Binnenhalen van nieuwe klanten
• Advies uitbrengen aan klanten op het vlak van collaboration/unified communication en inrichting van vergaderzalen
• Demonstraties en presentaties geven
• Offertes uitbrengen en opdrachten binnenhalen
Als sterke punten beschik je over een actieve werkhouding, bent ondernemend en hebt een sterke commerciële benadering. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, een doorzetter, enthousiast en je denkt in kansen. Je hebt een positieve instelling en een hands-on mentaliteit.

Vereisten
Afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau (bijv. Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Marketing en Communicatie).
5 jaar werkervaring in de sales met aantoonbare resultaten.
Affiniteit met AV/IT /Telecom.
Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels).
Rijbewijs

Condities
Jaarcontract wat bij goed presteren na een jaar voor onbepaalde tijd wordt verlengd
Goed salaris (op basis van leeftijd en ervaring)
Bonus op basis van persoonlijke targets
Pensioenplan
Lease auto
Laptop en telefoon van de zaak

Heb je interesse in de vacature neem dan contact op met werken@qconferencing.net