Haal het maximale uit elke meeting met de Cisco Webex Room Kits

Cisco is erg succesvol in de videoconferencing wereld. Op welke manier je ook een ruimte wilt inrichten, Cisco heeft hier passende oplossingen voor. Haal het meeste uit de collaboration dienst Cisco Webex Teams met een van deze Kits.

De Cisco Webex Room Kits zijn niet alleen een lust voor het oog, maar beschikken ook over zeer goede audio en beeldkwaliteit. Voor elke vergaderlocatie is een passende oplossing, waardoor gebruikers overal dezelfde eenduidige bediening ervaren. Bekijk de oplossingen van Cisco en bepaal wat de gewenste oplossing is. Breng Cisco Webex naar de vergaderruimtes!

Cisco Webex Room Kit

Cisco Webex Room Kit is een bar met geïntegreerde camera, codec, speakers en microfoons. Ideaal voor een vergaderruimte voor medium vergaderruimtes (ca. 7 personen). Het voordeel van deze compacte unit is dat u de bar eenvoudig koppelt aan een bestaand scherm. De eenvoudige installatie en relatief lage aankoopkosten maken de Cisco Webex Room Kit een aantrekkelijk product. En er is ook een Room Kit Mini en Room Kit Pro variant.

  4k Beeldresolutie presentaties delen

  Geschikt voor duale schermen (video en presentaties)

  5k UHD camera, 3x zoom, autoframing, speakertracking

  Schaalbaar dankzij lage aanschafkosten en snelle installatie

  Connect via Cisco Collaboration Cloud of on premise

Cisco Webex Room Kit Plus

Cisco Webex Room Kit Plus is een bredere bar dan de Cisco Webex Room Kit, en voorzien van een camera met 5x digitale zoom (3 telelenzen met elke een horizontale kijkhoek van 50°) en auto-framing en zeer gerichte speaker tracking (6-elementen microfoon). Dit systeem is zeer geschikt voor grotere meeting rooms, dankzij deze geavanceerde technologie. Vanaf een Cisco Touch 10 kun je in de meeting room eenvoudig andere apparatuur bedienen zoals verlichting en raambekleding. Het touch panel kan volledig ingesteld worden op elke afzonderlijke meeting room.

  Krachtige 5K ultra HD camera en 5x digitale zoom

      3 telelenzen met elk een horizontale kijkhoek van 50°

  Gezichtsherkenning en stemherkenning

  Voice tracking (spreker) en auto-framing

  Kristalhelder geluid (20kHz)

  Touch panel personaliseren naar inrichting van de

      meeting room, zoals verlichting, raambekleding

Cisco Webex Room 55

Cisco Webex Room 55 heeft hoogwaardige video en audio techniek in een mooie en verfijnde all-in-one systeem geïntegreerd. De Room 55 beschikt over een camera, codec, display, speakerphone and microfoon en is geoptimaliseerd voor middelgrote meeting rooms. De eenvoud van de installatie en het gebruik doen niets af aan de verbluffende prestaties van deze unit! Bedienbaar vanaf een Cisco Touch 10 of een ander apparaat dat werkt vanaf de Cisco app.

  4k Beeldresolutie presentaties delen

  Minimale latency

  Krachtige digitale zoom camera voor geruisloze tracking

  Geïntegreerde audioversterking van 80W

  Mogelijkheid voor duale schermen voor video en content

Cisco Webex Room 70 G2

Cisco Webex Room 70 G2 is beschikbaar in twee uitvoeringen, namelijk een unit met één scherm (70S G2) of duale schermen (70D G2). Het systeem is erg geschikt voor medium en grote vergaderruimtes. De codec is zeer krachtig en de geavanceerde camera inclusief speaker-tracking en auto-framing. Net als elke Webex Room Unit kan de meeting vanaf het Cisco Touch 10 paneel het systeem bedient worden. Andere eigenschappen;

  Krachtige 5k UHD camera met 5x digitale zoom

      3 telelenzen met elk 50° horizontale kijkhoek

  60 fps voor optimaal videobeeld

  Voice tracking (spreker) en auto-framing

  Touch panel personaliseren voor inrichting van de

      meeting room, zoals verlichting en raambekleding

  Optioneel; tafelmicrofoons of plafondmicrofoons

Maak een afspraak voor een Cisco Webex Room Kit demo.

Downloads