Alle ergernis en gedoe van het plannen en boeken van meeting rooms is voorbij met Room Manager Liso Evoko.

Vanaf de laptop, tablet of smartphone boek je snel en eenvoudig een ruimte vanuit je online agenda, zoals de Outlook (ook Exchange) en Google Calendar. Ideaal voor spontane meetings en flexibel, omdat deelnemers zelf meetings kunnen wijzigen, verlengen of annuleren.

Alle ergernis en gedoe van het plannen en boeken van meeting rooms is voorbij met Room Manager Liso Evoko. Vanaf de laptop, tablet of smartphone boek je snel en eenvoudig een ruimte vanuit je online agenda, zoals de Outlook (ook Exchange) en Google Calendar. Ideaal voor spontane meetings en flexibel, omdat deelnemers zelf meetings kunnen wijzigen, verlengen of annuleren.

Volledig inzicht in vergaderpatronen

De Evoko Liso kan gekoppeld worden aan Exchange en Google Calender, waardoor agenda’s beter op elkaar kunnen worden afgestemd. Tevens is het mogelijk een ‘instant meeting’ te boeken: je loopt een vrije ruimte binnen voor een ad hoc meeting en via het scherm kan je gelijk de meeting room boeken. Erg handig!

De Room Manager geeft je doorslaggevende informatie rondom het gebruik van meeting rooms. Deze statische gegevens kun je inzien met Evoko Home, ingericht met management opties zoals permission control en real-time monitoring. Aan de hand van deze data kan men inzien of Evoko efficiënt wordt gebruikt binnen het bedrijf. Verzeker jezelf van de geschikte meeting room voor elke afzonderlijke meeting en creëer een efficiëntere vergadercultuur door inzicht in vergaderpatronen.

Eenvoudige installatie en integratie met systemen

Evoko werkt samen met andere 3rd party systemen dankzij een open API. Installatie is in tien minuten gereed en er is geen extra plug-in of software nodig. Het is simpel en vanzelfsprekend, waardoor je het zelf kan installeren zonder enige training. De volgende meeting is met een klik gepland!

Interactieve display met relevantste info

Qconferencing is overtuigd van Evoko als product, omdat het weer een stap richting volledige efficiëntie is. Daarnaast voegt het wat toe aan de uitstraling van een kantoor, dankzij het prachtige design van de Liso. Het koppelen aan de Exchange omgeving is specialistisch werk, maar zodra dat goed staat, is het een soepel lopend product. Via Outlook gemakkelijk een ruimte boeken en het gebruik van de ‘instant meeting’ functie ziet Qconferencing als grote pluspunten.

Een nadeel is dat het scherm niet gepersonaliseerd kan worden naar de eigen bedrijfsstijl. Daarnaast is het voor een ieder die langsloopt mogelijk een wijziging aan te brengen via het scherm.

Boek, eindig of verleng een meeting direct vanaf de Room Manager door middel van de digitale klok of gebruik de agenda om andere meeting rooms te vinden, op basis van beschikbaarheid, grootte en faciliteiten. Van een afstand kun je snel zien of een Meeting Room bezet of beschikbaar is, want de Evoko toont een groen of rood licht. Kortom, geen verwarring meer of dubbele boekingen!

Wil je zien hoe eenvoudig Evoko is?

Downloads